Sivas'ta basın mensuplarından Sumudica’ya protesto

Sivasspor ile Gaziantep FK arasında oynanan maçın ardından basın mensupları, konuk ekibin teknik direktörü Marius Sumudica’nın basın toplantısını protesto ederek salondan ayrıldı.

Sivas'ta basın mensuplarından Sumudica’ya protesto
Sivas'ta basın mensuplarından Sumudica’ya protesto
GİRİŞ 21.01.2024 17:41 GÜNCELLEME 21.01.2024 17:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Gaziantep FK, deplasmanda karşılaştığı Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşma sonrasında Gaziantep FK teknik direktörü Marius Sumudica’nın Sivasspor taraftarına ve futbolcularına yönelik hakareti ve el hareketleri nedeni ile basın mensupları protestoda bulundu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısı için salona gelen Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica konuşmasına başlamadan önce, maçtaki durumu anlatan basın mensupları, toplantıyı protesto ederek salondan ayrıldı. Bunun üzerine Sumudica da şaşkınlığını gizleyemedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • SvS 3 ay önce Şikayet Et
    Sivas, Antep yıllardır bu liğde oynuyor hiçbir olayına rastlamadım gazetecilerin protestosu simuducanın tavrınadır daha önce nasıl gittigi hala hafızalarda ülke sporuna faydasından çok zararı olan bir adam Antep yönetimi nasıl ikinci hataya düşer bu adamı geri getirir anlamıyorum şaşılacak bir durum
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 3 ay önce Şikayet Et
    Adam normal değil ki....Antep te puan uğruna bu adama ekmek veriyor....
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    berabere kalınca Sivasspor çirkefleşti
    Cevapla