PFDK'den Süper Lig ekibine para cezası

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), geçen hafta oynanan Galatasaray-Kayserispor maçından dolayı Kayserispor'a para cezası verdi.

PFDK'den Süper Lig ekibine para cezası
PFDK'den Süper Lig ekibine para cezası
GİRİŞ 19.01.2024 18:24 GÜNCELLEME 19.01.2024 18:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de mücadele veren Kayserispor'a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından ceza geldi.

Geçen hafta İstanbul'da oynanan Galatasaray-Kayserispor maçı sonrasında disiplin kuruluna sevk edilen Kayserispor'a para cezası verildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan yapılan açıklamada, "5- 15 Ocak 2024 tarihinde oynanan Galatasaray-Kayserispor Süper Lig müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Kayserispor'un 27 Bin TL Para Cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" denildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • başgan 3 ay önce Şikayet Et
    herkesin gücü kayseri ye yetiyor.
    Cevapla
  • RecepAltın 3 ay önce Şikayet Et
    hakeme ceza yokmu???
    Cevapla
  • Sakkum 3 ay önce Şikayet Et
    Tff. Başkanı gitmeden zülüm bitmez. Ama. Unutulmamalı bir kac maçta yapılan devede. Kulak. Bile değil
    Cevapla
  • Taraftar 3 ay önce Şikayet Et
    Aynen öyle Karadeniz takımlarına ceza olmaz çünkü Trabzon un en güçlü rakibi Kayseri spor onu engellemek için her türlü oyunlar düzenleyen TFF başkanı Kara denizli Kayseri nin başarı larini sindiremiyorlar SK olsun gitsin istemiyoruz böyle TFF'baskanini
    Cevapla
  • Sonfatih 3 ay önce Şikayet Et
    GS küfrediyor hoşlarına gidiyor herhalde ceza felan almıyor başkalarına yağdırıyorlar konu GS olunca adalet yok garibana yagdirin. Bakalım nereye kadar sürecek bu saltanatıniz
    Cevapla
  • adem38 3 ay önce Şikayet Et
    TFF Nin işi yok Kayserispor ile uğraşıyor. yav takımı iflas ettirdiniz. icradan satılığa çıktı takım. Hâlâ durmuyorsunuz. Yazıklar olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle