Süper Lig'de bir ayrılık daha! Yerine gelen isim de belli oldu

Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor, Teknik Direktör Hakan Yakın ile yollarını ayırdı. Yakın'ın yerine gelen isim de belli oldu.

Süper Lig'de bir ayrılık daha! Yerine gelen isim de belli oldu
Süper Lig'de bir ayrılık daha! Yerine gelen isim de belli oldu
GİRİŞ 19.01.2024 20:17 GÜNCELLEME 19.01.2024 20:28
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İstanbulspor, Teknik Direktör Hakan Yakın ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Yakın döneminde sarı-siyahlılar, 13 resmi maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı.
İstanbulspor'da Teknik Direktör Hakan Yakın dönemi sona erdi.

Sarı-siyahlıların sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Hakan Yakın ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Hakan Yakın ve ekibine verdikleri emekler için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

Sezona Fatih Tekke yönetiminde başlayan İstanbulspor, daha sonra Hakan Yakın'ı takımın başına getirdi. Yakın yönetimindeki sarı-siyahlılar, 12'i Süper Lig, 1'i de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplam 13 resmi karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Türkiye Kupası'nda ise 3. turda Kepezspor'a 3-2'lik skorla kaybederek turnuvaya veda etti.

Hakan Yakın göreve geldikten sonra oynadığı ilk maçında MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek, takıma ligdeki ilk galibiyetini kazandırmıştı. Yakın, ayrıca diğer galibiyetini de Hatayspor karşısında 2-1'lik skorla aldı.

YERİNE TANIDIK İSİM

İstanbul ekibi, Hakan Yakın'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Osman Zeki Korkmaz'ın getirildiğini açıkladı. 

Osman Zeki Korkmaz, 2021-2022 sezonunda takımı Trendyol 1. Lig'den Süper Lig'e çıkarmış ve 2022-2023 sezonunda 11. haftada deplasmanda oynadıkları Antalyaspor maçını 2-1 kaybetmelerinin ardından görevinden ayrılmıştı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12
  • Adalet 3 ay önce Şikayet Et
    Başak şehir- Pendik- İstanbul spor- Karagümrük- Kasımpaşa bunların taraftarlarını toplasan 2 bin yok hepsi düşsün şimdide Eyüp geliyor bu ne ozaman ligi istanbul olsun geçsin. neden bu takimlar cevap basit yurt dışından gelen futbolcular çamurlu olsun istanbul olsun derse ondan
    Cevapla
  • Canbir 3 ay önce Şikayet Et
    İstanbul sporu Onurlu mücadelelerinden dolayı tebrik ediyoruz
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    bandırma maçı ile nasıl çıkıldı süper lige..
    Cevapla
  • Bir Dirhem Laf 3 ay önce Şikayet Et
    Hehhh şimdi şampiyon olurlar...
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Yeni kurban.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle