Adana Demirspor'da bir ayrılık haberi daha!

M'Baye Niang'ın Adana Demirspor ile olan sözleşmesinin feshedildiği ve golcü oyuncunun İtalya'nın Genoa takımına imza atmak üzere olduğu ileri sürüldü.

Adana Demirspor'da bir ayrılık haberi daha!
Adana Demirspor'da bir ayrılık haberi daha!
GİRİŞ 18.01.2024 16:04 GÜNCELLEME 18.01.2024 16:11
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig takımı Adana Demirspor'un golcü futbolcusu M'Baye Niang'ın mavi lacivertli kulüple olan sözleşmesinin feshedildiği iddia edildi.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; Niang, Adana Demirspor'dan ayrılmak için kulüple anlaşamaya vardı. Senegalli futbolcunun, Genoa'ya imza atması bekleniyor.

3.5 YIL SONRA YENİDEN SERIE A

Transferin resmiyet kazanması halinde 29 yaşındaki futbolcu, 3.5 yıllık aranın ardında Serie A'ya dönmüş olacak. İtalya'da Milan ve Torino'da top koşturan M'Baye Niang, 2015-2016 sezonunun ikinci yarısında Genoa'da da forma giymişti.

20 MAÇTA 8 GOL, 2 ASİST

Adana Demirspor'a sezon başında büyük umutlarla transfer olan yıldız futbolcu, Süper Lig ekibinde 20 maçta 8 gol, 2 asistlik skor katkısı sağladı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • deniz 3 ay önce Şikayet Et
    Ali Koç kurtarsın seni bakalım murat bey
    Cevapla
  • Levrock 3 ay önce Şikayet Et
    Hani yeni spor yasası çıkmıştı, şimdi bu Murat Sancak'ın yaptıkları üstüne kár'mı kalacak ? Alın atın 2 yil içeriye, aklı başına gelsin. Herkesi aldattı, Türkiyenin artık 5. Büyük Kulübü var diye bizi boşuna umutlandırdı. Yazıklar olsun !
    Cevapla
  • KarTaL 3 ay önce Şikayet Et
    Murat raks ediyordun geçenlerde noldu, her konuşan futbolcuya bir kulp buluyordun yalan söylüyorlar diye. Batırdın bıraktın kulübü
    Cevapla
  • hilal71 3 ay önce Şikayet Et
    M'Baye Niang, süper ligde kalmalı.iyi bir forvet
    Cevapla
  • tırrık kemal 3 ay önce Şikayet Et
    O adamın kim olduğunu iliyormusun adam medya zengini
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle