Konyaspor'un yeni hocası: Aykut Kocaman'dan izin aldım

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, "Tabii ki buraya gelirken bir şekilde Aykut hocadan izin almam gerekiyordu. Çünkü dediğim gibi 23 senelik bir beraberlik var." dedi.

Konyaspor'un yeni hocası: Aykut Kocaman'dan izin aldım
Konyaspor'un yeni hocası: Aykut Kocaman'dan izin aldım
GİRİŞ 17.01.2024 19:58 GÜNCELLEME 18.01.2024 10:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Konyaspor, yarın Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda Göztepe’yi konuk edeceği maçın hazırlıklarına Teknik Direktör Fahrudin Omerovic yönetiminde yaptığı antrenmanla devam etti.

Kayacık Tesisleri'nde yapılan ve ısınma hareketleriyle başlayan idmanda, pas çalışması yapan futbolcular daha sonra taktik çalışma gerçekleştirdi.

Antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, "Burada olduğumuz için gerçekten mutluyum. Çünkü biz burada çok güzel günler geçirdik. Kupayı da kazandık, Avrupa heyecanı gördük. Şehir bizi çok güzel karşıladı. Biz de onları sevdik. Onlar bize kendimizi yuvamızda hissettirdi. Onun için çok teşekkür ederim. Özellikle Başkan Ömer Korkmaz ve yönetim kuruluna bana ve ekibimize güvendiği için çok teşekkür ediyorum. Doğal olarak heyecanlıyız. Toplam 5 sene Aykut Hoca'yla, ekibimizle beraber burada geçirdik. Çok güzel günler oldu. Konyaspor en iyisine layık bir camia. Kendime ve ekibimize inanıyorum. Bu zor günleri en kısa zamanda aşarız. Onun da sonrasına da daha iyiye doğru gitmek için çalışacağız. İnşallah daha uzun zaman hep beraber oluruz” diye konuştu.

"Aykut Hoca'yla aramızda gönül bağımımız var"

Basın mensuplarının Konyaspor’a gelmeden önce Aykut Kocaman ile görüşüp-görüşmediğine yönelik soruya yanıt veren Ömerovic, ''Uzun zamandır, yaklaşık 20-23 senedir Aykut Hoca'yla beraber gönül bağımız var. Bu başarıları zaten Aykut Hoca'yla gerçekleştirdik. Tabii ki buraya gelirken bir şekilde Aykut hocadan izin almam gerekiyordu. Çünkü dediğim gibi 23 senelik bir beraberlik var. Beraber futbolu yaşadık, beraber kendimizi geliştirdik, beraber çok şeyler paylaştık" şeklinde konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • Emre yilmaz 3 ay önce Şikayet Et
    Konyaspor bu saatten sonra kaliteli tanınmış futbolcuları alması lazım ligde kalması için fenerbahçe de süre bulamayan oyuncuları alsın
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    kocaman bir şehir. tek takımı var oda neredeyse düştü düşecek yönetimdeki yoksa golcusumu yok anlamıyorum.
    Cevapla
  • çağrıbey 3 ay önce Şikayet Et
    hoca çok karakterli ve tecrübeli inşallah başarılı olur Konya marka takım
    Cevapla
  • hakan 3 ay önce Şikayet Et
    Teknik direktörlüğünü bilmem ama vefalı adammış.
    Cevapla
  • f.yavuz 3 ay önce Şikayet Et
    Konya üzgünüm küme garanti
    Cevapla