Antalyaspor'da gündem Jehezkel! Hukuki süreç...

Antalyaspor Başkan Vekili Alkan Evren, İsrailli futbolcı Sagiv Jehezkel’in sözleşmesinin feshi için hukuki sürecin devam ettiğini bildirdi.

Antalyaspor'da gündem Jehezkel! Hukuki süreç...
Antalyaspor'da gündem Jehezkel! Hukuki süreç...
GİRİŞ 16.01.2024 16:29 GÜNCELLEME 16.01.2024 16:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’de geçtiğimiz pazar günü oynanan Trabzonspor maçında attığı golden sonra yaptığı hareket nedeniyle açılan soruşturma çerçevesinde gözaltına alındıktan sonra savcılıktan serbest bırakılan Sagiv Jehezkel, dün özel uçakla ülkesine dönmüştü.

Sezon başında ülkesinin Hapoel Be'er Sheva kulübünden Antalyaspor’a 3 yıllık imza atan Jehezkel, 13 maçta 6 gol, 2 asistlik performans gösterdi.

2026 yılına kadar mukavelesi bulunan futbolcunun son durumuyla ilgili Antalyaspor Başkan Vekili Alkan Evren, Jehezkel'in sözleşmesinin feshedilmesi için TFF ve FIFA nezdinde çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

"Kupada turu geçeceğiz"

Evren, Ziraat Türkiye Kupası’nda bu yıl hedeflerinin büyük olduğunu belirterek,” Takımımızda güzel bir birliktelik var. Sergen hocamızın hedefleri mevcut. Ama ilk olarak yarın oynayacağımız Pendikspor karşılaşmasından galip gelerek turu geçmek istiyoruz. Tüm çalışmalarımızı bu yönde yaptık ve bunu başaracak gücümüz var. Pendik, karşısında inşallah turu geçen taraf biz oluruz” dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Ali 3 ay önce Şikayet Et
    Bu maç iptal veya hükmen ant maglup olmalı , bu maç hiçbir şekilde resmi kaydı olmamalı tff neyi bekliyor.
    Cevapla
  • Zeki Amatersten 3 ay önce Şikayet Et
    Zırvalamada şampiyonluğa oynar valla.
    Cevapla
  • alp 3 ay önce Şikayet Et
    orda o çocuklar bombalanırken siz bu siyonisti oynatmaya devam ettinizya bırak kupayı daha hiç bir yol alamayacaksınız. alsanız bile iki yakanız bir araya gelmez. o gollerde bebek kanı herkez kimle saf tuttuğuna iyi baksın
    Cevapla
  • anemo 3 ay önce Şikayet Et
    bunlarin ihrac edilmesi lazim
    Cevapla
  • Fatih 3 ay önce Şikayet Et
    Gönderin gitsin...
    Cevapla