Fatih Terim'den Sumudica'ya telefon!

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Fatih Terim'in kendisini aradığı ve geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyledi.

Fatih Terim'den Sumudica'ya telefon!
Fatih Terim'den Sumudica'ya telefon!
GİRİŞ 14.01.2024 18:41 GÜNCELLEME 14.01.2024 18:41
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantep FK, Fenerbahçe'yi konuk ediyor.

Maç öncesi beIN SPORTS'a konuşan Marius Sumudica, Fatih Terim'in kendisini aradığını söyledi.

"Daha henüz tam iyileşemedim. Büyük bir efor sarf ettim. 5 gün hastanede kaldım. Önemli olan takımın yanında olmamdı. Ben geldiğimde sıfır puandaydı bu takım, şu an 21 puanı var. Mücadelemiz devam edecek. Ligde kalacağız. Türkiye'nin 9 şehidi var. Başsağlığı diliyorum. Ben de bu olaylara çok üzülüyorum. Türkiye'yi çok seviyorum. Zorlu bir maç olacak. Zorlu bir rakibe karşı oynayacağız. En iyi şekilde mücadelemizi vereceğiz. Fenerbahçe büyük bir camia, 50 puanları var. Topa sahip olmak, Futbol oynamak kolay oluyor. Bizim için çok farklı. Biz sıfır puanla geldik, ne olursa olsun puan almak zorundayız. Fatih Terim'e de çok teşekkürler. Ben hastanedeyken beni aradı. Ülkenin bana ihtiyacı olduğunu, en iyilerden biri olduğumu söyledi. Fatih Terim'in beni araması antibiyotikten bile faydalıydı."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 13
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    ADAMİ DA DOLANDIRACAK .SAHTEKAR.TEFECI. ONDAN SONRADA KENYA YA KAÇAR. .TOKATÇI. DÜZENBAZ ulan sumudia. Romanya ya dönecek yol parası Bile bulamazsın. Bunu bol bu tefeci den uzak dur...ayakkabımın imparatoru..otel lobilerinde antepte ne maçlar satın aldı bu hasiyetsiz üçkagıtçı
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Seni arayıp ne dedi çok karlı fon var gel paraları yatır bu kadar faiz alırsın. .romanya ya dönerken uçak biletini ben alırım. .ara sıra harçlık gönderirim. .LAN OĞLUM SUMIDA. AKLINA BAŞINA AL .adam tefeci düzenbaz paraların gitti diye sonradan zirlama. Bak gormuyormusun tokatlamadıgı futbolcu kalmadı. Uzak dur teline bile bak..tokatcının
    Cevapla
  • Gözü kara 3 ay önce Şikayet Et
    Fatih fonundan payini almissin belli
    Cevapla
  • Akıl 3 ay önce Şikayet Et
    Bülent uygun'un rovanşı içinmi aradı?
    Cevapla
  • vay vay 3 ay önce Şikayet Et
    bunlar pis kokular
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle