Yusuf Erdoğan'ın zemin isyanı! "Muslera'nın ayağı kırıldı"

Adana Demirspor forması giyen Yusuf Erdoğan, Çaykur Rizespor'a deplasmanda 1-0 yenildikleri maçta saha zeminini eleştiren açıklamalar yaptı.

Yusuf Erdoğan'ın zemin isyanı! "Muslera'nın ayağı kırıldı"
Yusuf Erdoğan'ın zemin isyanı! "Muslera'nın ayağı kırıldı"
GİRİŞ 14.01.2024 11:32 GÜNCELLEME 14.01.2024 11:32
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 20. haftasında Adana Demirspor, deplasmanda Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup oldu. 

Karşılaşma sonrası Adana ekibinin deneyimli oyuncularından Yusuf Erdoğan, dikkat çeken açıklamalara imza attı.

Şehit ailelerine başsağlığı dileyerek sözlerine başlayan Yusuf Erdoğan, "Aslında bir süredir futbol konuşulacak bir dönem geçirmiyoruz. Yine kara bir haberle uyandık. Bütün ülkemizin başı sağ olsun. Terörü lanetlemek yetmiyor diye düşünüyorum. Artık bu haberleri almaktan bıktık, usandık. Kesinlikle bir çözüm olması gerekiyor. Artık bir çözüm olmalı. İşimiz gereği sahaya çıkmak zorundayız ama ateş düştüğü yeri yakıyor. Bütün ülkemin, şehit ailelerinin başı sağ olsun" dedi.

"BU SAHADA FUTBOL OYNATMAK VİCDAN DIŞI"

Daha sonra Çaykur Didi Stadı'nın zeminini eleştirerek sözlerine devam eden Yusuf Erdoğan, "Futbolun dışında bir şeyler söylemek istiyorum. Yıllardır bu ligde oynayan bir futbolcu olarak artık son noktaya geldiğimizi söyleyebilirim. Pandemide insanlar belki çocuğunu, eşini öpmeye çekinirken bu korona yüzünden, bizi maç oynatıp, sonra hiçbir şey olmamış gibi sezonu iptal etmeleri... Bugün biz futbol oynayan bir takımız, bu sahada futbol oynatmak mantık dışı, vicdan dışı. Kar yağacağı belli, belki daha önceye alınabilirdi. Bize bir şey olsa, kim sorumluluk alacak? Pandemi döneminde düşmemek için mücadele eden takımlarda, şampiyon olmaya çalışan takımlarda, Muslera'nın ayağı kırılmıştı. Konyasporlu Volkan'ın çapraz bağları koptu. Nerede şu anda? Kendi kendine mücadele ediyor şu anda. Artık söyleyecek bir şey yok gerçekten. Beni duymalarını istiyorum. Bu kadar futbolcu sağlığının, futbolcu vücudunun bu kadar ucuz olduğu ortamda bazı şeylerin değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Bugün kazanıp kazanmamak umurumda değil, bugün biri sakatlansa kim verecekti hesabını? Eksi derecede futbol oynuyoruz. Top sürmeye müsait değil. Yanlış basıyorsun, düşünce kayaya düşmüş gibi oluyorsun. Rizespor'u tebrik ediyorum. Artık maç oynamak çok önemli değil sadece vicdan istiyorum biraz." diyerek konuşmasını tamamladı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Kuş Beyinli 3 ay önce Şikayet Et
    Yorumlara bakın :) Devlet süper güzel stadlar yapıyor ama sahanın zeminine bakamayan yöneticileri eleştirmek yerine futbolcuyu eleştirmişler. Kuzey ülkeleri, İngiltere, Almanya vs ülkelerin iklimleri daha yağışlı ve sert ama genelde sahaları düzgün. Üstelik tribünler sürekli dolu. TFF ya da bakanlık saha zeminine bakamayan kulüplere ceza vermeli.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    iki takımında ayrı zeminlerde oynamaları tam bir adaletsizlik, iyi olan zemin keşke yusuf erdoğan ın takımına düşse
    Cevapla
  • Karadereli 3 ay önce Şikayet Et
    Artistlik yapıyor, yirmi beş yıl önce o sahada yeşili hiç göremezdin. İşine gelmiyor ise oynamazsın, git evine yat.
    Cevapla
  • sporsever 3 ay önce Şikayet Et
    Laaa kardeş youtube hele bi aç güney sudanda yaşam ne diye bir yaz ondan sonra bu laflar et insan olduğunu anlayalım begenmiyorsan git başka bir iş yap seni zorlayanmı var
    Cevapla
  • Zalim 3 ay önce Şikayet Et
    Bu. Ne. Dii. Ülke futbolunu ingiltere vs. Karistiriyor. Ne kadar kalite o kadar hizmet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle