Volkan Demirel: Beraberlik serimize bir maç daha ekledik

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, 1-1 biten Pendikspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Beraberlik serimize bir maç daha ekledik, skoru korumasını bilmedik" dedi.

Volkan Demirel: Beraberlik serimize bir maç daha ekledik
Volkan Demirel: Beraberlik serimize bir maç daha ekledik
GİRİŞ 13.01.2024 17:06 GÜNCELLEME 13.01.2024 17:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Hatayspor, Mersin'de oynanan karşılaşmada Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, "Yine beraberlik serimize bir maç daha ekledik, 1-1 bitti. Uzun zamandır, yani uzun maç süresince gol atamıyorduk. Bugün gol attık ama bu sefer de skoru korumasını bilmedik. Bu da tamamen oyuncuların skoru koruma amaçlı geriye yaslanmasından kaynaklanıyor. Çünkü gerçekten onlar da kazanmak istiyor. Onların da derdi 3 puan. Fakat neticesinde 1 puan aldık. Önümüzdeki maçlarda daha iyi, savunma anlamında da hücum anlamında da daha doğru duruşlar yapmayı düşüneceğiz. Ona göre de çalışacağız" diye konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Veli 3 ay önce Şikayet Et
    Volkan TS gs ye karşı final gibi oyna futbolcuları gazla,ama fb maçında futbolculara 3 lü oynat 4 golünü yersin fb den,sana kim inanır güvenir bırak bu işi, Rıza hoca hatay da t.direktör olmalı çünkü her takıma bjk ya karşıda sahaya kazanmak için çıkıyor.
    Cevapla
  • ?,,,,,,,, 3 ay önce Şikayet Et
    Volki sen 3lu savunma yapmaya devam et bence aslında senin orada tutmamalari lazım koskoca bi şehir takımını madara ettin istifada bi büyüklük diyecem ama maalesef
    Cevapla