Hataysporlu Erce Kardeşler: Kendime zarar vereceğim

Süper Lig'de son dakikalarda yediği golle Pendikspor karşısında 2 puan bırakan Hatayspor'da kaleci Erce Kardeşler, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Hataysporlu Erce Kardeşler: Kendime zarar vereceğim
Hataysporlu Erce Kardeşler: Kendime zarar vereceğim
GİRİŞ 13.01.2024 16:13 GÜNCELLEME 13.01.2024 16:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hataysporlu Erce'den çarpıcı açıklamalar! "Kendime zarar vermeye başlayacağım"
Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Atakaş Hatayspor, sahasında Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla galibiyet hasreti 8 maça çıkan Hatayspor'da kaleci Erce Kardeşler, karşılaşmanın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Atakaş Hatayspor, sahasında Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı.

Bu sonuçla galibiyet hasreti 8 maça çıkan Hatayspor'da kaleci Erce Kardeşler, karşılaşmanın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Erce Kardeşler'in açıklamaları şu şekilde:

"Konuşmaktan yorulduk çünkü konuşarak bir yere varamıyoruz. Hoca anlatıyor, biz anlıyoruz, yapmaya çalışıyoruz ama olmuyor. Hoca ve yönetim bizim için her imkanı olabildiğince seferber ediyor. Bu sene 90. dakikada yediğimiz üçüncü veya dördüncü gol. Bir hoca veya yönetim bunun için ne yapabilir? Bazen de bizim yürekten oynamamız gerekiyor. Maçtan sonra bir cezam da oldu. Hocamla konuşacağım. Belki de bu kulübe faydalı olamıyorum ve bu kulüp benim için sıradan bir kulüp değil. Bu kadar kazanamadıkça gururuma çok dokunuyor ve artık gerçekten kendime zarar vermeye başlayacağım çünkü sene başı hepimiz bu şehir için sözler vermiştik."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Doğrucu Davut 3 ay önce Şikayet Et
    Bütün maçlarınızı Galatasaray’a karşı oynadığınız gibi oynasanız şampiyon olursunuz ha
    Cevapla
  • yoğunlook 3 ay önce Şikayet Et
    Hikaye anlatma. Bırak bu işi.
    Cevapla