Emre Belözoğlu: Hakemlerin dokunulmazlıkları var!

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, “Teknik adamlar adına zor bir maçtı. Bir hamle daha yaptık ve karşılığını aldık” dedi.

GİRİŞ 09.01.2024 21:06 GÜNCELLEME 09.01.2024 22:15
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Ligin 16. hafta erteleme maçında Corendon Alanyaspor, sahasında MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, zor hava şartlarda oynanan bir maç olduğunu ifade etti.

Maçta son 30 dakikalık periyotla ilgili söyleyecek bir şey bulamadığına değinen Belözoğlu, “Saha içinde mücadele eden herkesi ve hakem heyetini tebrik ediyorum. Gerçekten çok zor hava ve saha şartlarında oynanan bir maç oldu. Bizim adımıza her şey çok iyi giderken rakibimiz sıfır şutla oynadığı anda kırmızı kart gördük. İkinci yarı karşılığını alabileceğimizi düşündüğümüz bir hamle yaptık. Yediğimiz hatalı gol. Teknik adamlar adına zor bir maçtı. Bir hamle daha yaptık ve karşılığını aldık. Son 30 dakikalık periyotla alakalı söyleyebilecek bir şey bulamıyorum. Sahada top oynanır, oynanmaz hakemlere de bir şey söyleyemiyoruz, dokunulmazlıkları var maşallah. O yüzden söyleyebilecek çok bir şey yok, üzgünüm. 30 dakika boyunca burada emekler çok ciddi sıkıntıya girdi. Televizyonun başında ve tribünde izleyenler için 30 dakikalık periyotta çok izlenecek bir şey yoktu. Futbolcularımın sahanın içinde gösterdikleri gerçekten çok diyaretli bir duruş vardı. Oyun kuralları içinde futbolcularımın hakemlere, futbolculara gösterdikleri tepkiyi kaybetmeme üzerine kurdukları iradeyi çok önemli buluyorum. Soyunma odasındaki atmosferi de çok değerli buluyorum. Bu zor şartlarda oynayan sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 24
  • mustafa 3 ay önce Şikayet Et
    alanyalı futbolcuya verilen kırmızı kart cok ağır bir karardı
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    senin başkanın dokundu ya yumruk ile hakeme, nasıl dokunulmazlık bu
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Tam bir karıştırıcı derhal kovulmali
    Cevapla
  • Misafir58 3 ay önce Şikayet Et
    Emre iyi yetenekli özverili başarılı futbolcuydu. Teknik adamlığı da kim ne derse desin gayet başarılı, daha da iyi olacaktır. Emre ye saha içinde yapılanlar burda yorum yapanlara yapılsa eminim daha fazla tepki verirlerdi. Bu ülke hasan şaşlar, melolar, hagiler gördükten sınra emre laf söylenecek en son kişilerden olur
    Cevapla
  • mehmet 3 ay önce Şikayet Et
    ilk etabta bu ciddiyetsiz herif hakem sonuçta insan yanlışı olabulir kendini güzel gostermek adına teknik düşünceleri hayata geçir hakemi herkes yargılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle