Yusuf Sarı, kötü haberi kendisi duyurdu

Başakşehir'le oynanan maçta sakatlanan Yukatel Adana Demirspor'un milli futbolcusu Yusuf Sarı, adalesinde büyük ihtimalle yırtık olduğunu söyledi.

Yusuf Sarı, kötü haberi kendisi duyurdu
Yusuf Sarı, kötü haberi kendisi duyurdu
GİRİŞ 06.01.2024 19:15 GÜNCELLEME 06.01.2024 19:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yukatel Adana Demirspor'un milli futbolcusu Yusuf Sarı, adalesinde büyük ihtimalle yırtık olduğunu söyledi.

Yukatel Adana Demirspor'un RAMS Başakşehir ile oynadığı mücadelenin son dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Yusuf, stadyum çıkışında, basın mensuplarının soruları üzerine, "Niye olduğunu da biliyoruz. MR çekilecek, büyük ihtimalle yırtıldı. Neden olduğunu bizimkiler bilir." açıklamasında bulundu.

Mücadelenin 89. dakikasında Adana ekibinin hızlı gelişen atağında depara kalkan Yusuf, bir anda sol arka adalesini tutarak yerde kalmıştı. Saha içinde ilk tedavisi gerçekleştirilen Yusuf, oyuna devam edememişti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Akil 3 ay önce Şikayet Et
    İyi gidiyordu. Geçmiş olsun
    Cevapla
  • Serkan van 3 ay önce Şikayet Et
    Başakşehir sen bu bionteki çok aradinmi yazık degilmi verdiğin paraya adam 18 içinde attığı iki suta bak bundan iyi top toplayıcı olur
    Cevapla
  • sezai 3 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun nazara geldi
    Cevapla