Marius Sumudica'dan taraftara çağrı: En az 15 bin...

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, "Evimizde oynadığımız maçlara daha fazla taraftar gelmesi gerekiyor. Pendik maçında 15 bin taraftar bekliyorum. Bizlere destek olmalarını bekliyorum." dedi.

Marius Sumudica'dan taraftara çağrı: En az 15 bin...
Marius Sumudica'dan taraftara çağrı: En az 15 bin...
GİRİŞ 23.12.2023 19:59 GÜNCELLEME 23.12.2023 19:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Gaziantep FK, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaşıtığı Fatih Karagümrük’ü 3-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, "Bizim oynadığımız en iyi maçlardan biriydi. Adana maçında bunun sinyallerini vermiştik. Bugün aldığımız 3 puanla o 1 puan daha değerli hale geldi. Daha önce Alanyaspor’a karşı 3-0 kazanmıştık. Samsunspor’u yine dışarıda 2-1 mağlup ettik. Deplasmanda 9 puan yaptık. İyi yoldayız, emin adımlarla yola devam edeceğiz. Bundan sonra devre arasına gireceğiz. Aramıza katılacak oyuncular olacak. Afrika Uluslar Kupası’na gidecek oyuncular olacak" dedi.

Sumudica’dan taraftara çağrı

Sumudica, taraftarlara da çağrı yaparak şunları söyledi:

"Bugün herkes nasıl oynaması gerektiğini biliyordu. Başkanımızı tebrik etmek istiyorum. Takımı yalnız bırakmayan herkesi tebrik ediyorum. Bin kilometre yoldan gelen taraftarlarımıza bu galibiyeti armağan etmek istiyorum. Evimizde oynadığımız maçlara daha fazla taraftar gelmesi gerekiyor. Pendik maçında 15 bin taraftar bekliyorum. Bizlere destek olmalarını bekliyorum."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • MuhammedAli 4 ay önce Şikayet Et
    Beleş yapin dolsun stad
    Cevapla