Şota Arveladze: Enerjisiz ve yavaştık

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, 3-0’lık Gaziantep Futbol Kulübü mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, “Maçın içinde kalamadık. Enerjisiz ve yavaştık. Bu da maçı çok etkiledi” dedi.

Şota Arveladze: Enerjisiz ve yavaştık
Şota Arveladze: Enerjisiz ve yavaştık
GİRİŞ 23.12.2023 19:57 GÜNCELLEME 23.12.2023 19:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fatih Karagümrük, Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında sahasında karşılaştığı Gaziantep Futbol Kulübü’ne 3-0’lık skorla mağlup oldu.

Maçın ardından Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Şota Arveladze, üzücü bir sonuç aldıklarını ifade ederek, “3-0’lık skor kolay değil. 3-0’lık bir oyuna sanki benzemiyordu. Çalışmak lazım. Pozisyona girdik. İkinci devre en azından 3-4 pozisyonumuz var. Maçın içinde kalamadık. Enerjisiz ve yavaştık. Yavaş top çevirdik. Enerjisizlik vardı. Bu da maçı çok etkiledi tabii. Defansif olan takımı açmanız lazım. Daha fazla hareket gerektiğinde yavaşlarsan rakibe zaman vermiş olursun. 3-4 net pozisyon bulduk ama olmadı. Devamı gelmesi gerekiyor. Önümüzde baya maç kaldı onlara bakacağız” şeklinde konuştu.

“Motive eksikliği olabilir”

Oyuncularının üzerinde motivasyon eksikliği olabileceğini de vurgulayan Arveladze, "Motive eksikliği olabilir ama böyle bu kadar da olmaz. Takımın canlı olması gerekiyor. Oyuncularımı uyardım. Maçın içinde kalmak en önemlisiydi. Bu tarz maçlarda maçın içinde kalmak çok önemli. 49. dakikada 2. golü yedik” diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • Özgür 4 ay önce Şikayet Et
    Asıl gücünü gerçek rakiplerine uygulamazsan olacağın bu, beter olun stadsız takımların süper ligde işi ne yaa
    Cevapla
  • mahmuthan 4 ay önce Şikayet Et
    sota bu gidişle biletin erken kesilecek
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Alpaslan Erdem'in Şota'dan ne eksikliği vardı ? yabancı hayranlığı, aşağılık kompleksi!
    Cevapla
  • fet 4 ay önce Şikayet Et
    Arkadas bu adam neden takimin basina getirilirki? Hangi basarisi var? Her gitti takimdan kovulmadi mi peki?
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    bütün güçlerini hafta içi gs ye karşı kullandılar. tam kadro 3 yemişler. Gs ile oynayan takımlar sonrasında düşüşe geçiyorlar. TD değişikliğine kadar gidiyor iş.
    Cevapla