Rıdvan Dilmen'den derbi iddiası ve Fred sözleri!

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Kayserispor, Galatasaray'ın Fatih Karagümrük galibiyetlerini değerlendirdi. Derbiyle ilgili konuşan Rıdvan Dilmen, Fred'in gördüğü kırmızı karta da değindi.

Rıdvan Dilmen'den derbi iddiası ve Fred sözleri!
Rıdvan Dilmen'den derbi iddiası ve Fred sözleri!
GİRİŞ 21.12.2023 11:39 GÜNCELLEME 21.12.2023 11:39
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin deplasmanda aldığı Kayserispor galibiyetiyle Galatasaray'ın sahasında Fatih Karagümrük'ü mağlup ettiği maçı yorumladı.

Fenerbahçe'nin beklediğinden daha fazla zorlandığını aktaran Dilmen, "Fenerbahçe 'niye skoru koruyamıyorum' diye düşünmeli" ifadelerini kullandı.

"Süper Lig'in kaderi bu maça bağlı"

Süper Lig'in kaderinin pazar akşamı oynanacak derbiye bağlı olduğunu öne süren Rıdvan Dilmen, Fred'in gördüğü kırmızı karta değindi.

"Fenerbahçe'nin derbi kadrosunda kim olmazsa üzülürsünüz diye sorsalar taraftarların yüzde 99.99'u Fred der" ifadelerini kullanan Rıdvan Dilmen şöyle konuştu:

"Fenerbahçeli taraftarların Dzeko çok değerli oyuncu. Ama Dzeko dahil olmak üzere 25 kişilik kadroda kim olmazsa üzülürüm diye sorsanız, milyonlarca taraftarın yüzde 99,99'u Fred derler. Aman Fred'e bir şey olmasın derler."

Fred'in kırmızı kartı için "Galatasaray ne istiyorsa, Fenerbahçe ne istemiyorsa o oldu" diyen Rıdvan Dilmen, "Fred-Torreira eşleşmesini kaçırmış olduk" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın bu sezon resmi maçlarda en vasat oyununu oynadığını aktaran ünlü yorumcu, "Karagümrük Kadıköy'de Fenerbahçe'yi en zorlayan takımdı. Bugün de Galatasaray'ı çok zorladı." dedi.

Kerem, Mertens, Ziyech ve Icardi'nin fiziksel olarak artık maçları kaldıramadığını söyleyen Rıdvan Dilmen, bu oyuncularla savunma arasındaki blokların kopuk olduğunu kaydetti.

Günay Güvenç'in performansını öven Rıdvan Dilmen, Okan Buruk'un Zaha'yı derbiye sakladığını söyledi ve "Bence doğru da yaptı" ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 18
  • Tahsin 4 ay önce Şikayet Et
    Hakemle r beyle şeyler de daya hakediyor.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    ALİ Koca sus fazla konuşma mesajı
    Cevapla
  • fenerlisiniz 4 ay önce Şikayet Et
    bak bu canavarı da kendi kadronuza alın sizde iş yapar bu mahşer şeytanı
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Maç 90+? Dandik bir faule bu itirazı yapan, hakeme parmak sallayan bu futbolcuların hiç mi kabahati/sorumluluğu yok sayın Ridvan hocam! Böyle kritik bir derbi öncesi futbolcunun bu kadar sorumsuzluğu yapmasında, kulüp başkanının ve fanatik FB li futbol yorumcularının SORUMSUZ açıklama/yorumlarının hiç etkisi yok mu acaba!?
    Cevapla
  • Emin 4 ay önce Şikayet Et
    Fred bence kasıtlı atıldı Mert Hakan iki defa kırmızılıkda eğer dürüst olackasak çünkü gs her zaman kollanan bir takım özellikle yahudi mason lobileri tarafından 3 Temmuz olaylarında fetö ts.gs.ittifakı açık bir şekilde görüldü fetöde zaten bu lobilerin bir şubesiydi
    Cevapla
  • Fb kadıköy 4 ay önce Şikayet Et
    Biz o muhasebeyi kendi içimizde yaparız kardeş, sen bizim için bu kadar üzme kendini
    Cevapla
  • Centilmen 4 ay önce Şikayet Et
    A A ne güzel. yani şimdiden fener yenilgisine kılıf.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle