Ankaragücü, ligin 15'inci haftasındaki Rizespor maçından sonra yaşanan olayların ardından koridor görüntülerini paylaştı.

Süper Lig'in 15'inci haftasında MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor'u sahasında konuk etti. Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından Faruk Koca, mücadelenin hakemi Halil Umut Meler'e saldırarak yumruk attı. Yaşanan olayın ardından Halil Umut Meler, hastaneye kaldırılarak tedavi edildi. Faruk Koca ve beraberindeki 2 kişi ise tutuklandı. Faruk Koca bunun ardından kulüp başkanlığından istifa ederken Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Koca'ya 5 yıl hak mahrumiyeti cezası verdi. Koca'nın, cezanın 3 yılı aşması nedeniyle Futbol Disiplin Talimalatı'nın 52/2'nci maddesi uyarınca sürekli hak mahrumiyeti ile cezalandırıldı. Bu gelimelerin ardından hakem Halil Umut Meler, "Emre Belözoğlu planladı, provoke etti. Bana o eylemi yapan kişi, yumruk atan kişi benden ve ailemden yazılı olarak özür dilemesine rağmen Emre Belözoğlu özür dilemedi" şeklinde açıklama yaptı. MKE Ankaragücü Kulübü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, "Maçın ardından, olaylardan çok üzgün olduğumu Halil Umut Meler'e belirttim ve birçok kez özür diledim. Bu maç da dahil olmak üzere Halil Umut Meler'i hiçbir zaman provoke etmedim" diye yanıt verdi.  

MKE Ankaragücü Kulübü ise olayın ardından o gece koridorlarda yaşananların görüntülerini medyaya servis etti.

Yorumlar 18 Yorum Var
  • misafir41 20.12.2023 15:46
    Yalancı duruma düştü Meler. Emre ye karşı önceden gelen bir kini var belli ki. Herkes herkesi sevmeyebilir. Emre de onu sevmeyebilir. Ama yumruk olmamalıydı. Meler bırakmalı bu işi, hatta yorumculuk falan bile yapmaması lazım. Öyle ya da böyle
  • ahmetçe 20.12.2023 14:50
    FIRILDAKALi nin paylaştığı linki izledim, maçtan hiç anlamam, olaya baktığımızda emreyi tutan adam bıraksa o yumruğu emre atacaktı, çünkü ağzından belli o gol onun yüzünden yiyildi diyor, daha sonra onun yapamadığını malum kişi koşarak yapıyor, hatta ben sana şimdi gününü gösteririm diye koşmaya başlamış ki peşinden onu engellemeye çalışan kişi bile yapma etme diyor fakat engel olamıyor.
  • Türk 20.12.2023 14:10
    Yumruk yemeden önce emre Belözoğlu nun hareketlerine baktığımızda suçlunun kim olduğunu rahatça tespit edebilirsiniz...
  • hilal71 20.12.2023 14:08
    bunlar değil. saha içerisindeki görüntüleri izlemek lazım.
  • fırıldakali 20.12.2023 14:01
    dürüst olun hakemi nasıl hedef gösterip, sonra da özür dileyerek şirin gözükme çabaları olduğu belli. https://www.msn.com/tr-tr/video/populer/emre-bel%C3%B6zo%C4%9Flu-nun-halil-umut-meler-e-parmak-sallad%C4%B1%C4%9F%C4%B1-g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCler-ortaya-%C3%A7%C4%B1kt%C4%B1/vi-AA1lluIz
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek