Mecnun Otyakmaz'dan hakem tepkisi! "TFF'yi mi bitirmeye çalışıyorlar"

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, hakem Mete Kalkavan'ın ve VAR hakemi Arda Kardeşler'in kararlarına tepki gösterdi.

Mecnun Otyakmaz'dan hakem tepkisi! "TFF'yi mi bitirmeye çalışıyorlar"
Mecnun Otyakmaz'dan hakem tepkisi! "TFF'yi mi bitirmeye çalışıyorlar"
GİRİŞ 20.12.2023 01:01 GÜNCELLEME 20.12.2023 01:01
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 17'inci haftasında Rams Başakşehir ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Sivasspor, deplasmanda 3-1 kaybetti.

Mücadelenin ardından Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, müsabakanın hakemi Mete Kalkavan'ın ve VAR hakemi Arda Kardeşler'in kararlarına sert tepki gösterdi.

"Kalkavan ve Kardeşler verdikleri kararları nasıl izah edecekler?"

Mecnun Otyakmaz, TRT Spor'a yaptığı açıklamada, "MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrası yaşanan olaylar nedeniyle hakemlere sözcülük yapacak kadar değer gören Mete Kalkavan ve Arda Kardeşler bu akşamki Başakşehir maçımızda verdiği kararları nasıl izah edecekler?" diye sordu.

"Maç verilmeyeceği söylenmesine rağmen Kalkavan'ın atamasına karşı çıkmadık"

Otyakmaz, "Biz geçen hafta yaşanan kötü olayları milat kabul edip yeni bir başlangıç olmasını ümit ediyorduk. Mete Kalkavan’a dönem sonuna kadar maç verilmeyeceği söylenmesine rağmen bizim maçımıza Mete Kalkavan'ın atamasına karşı çıkmadık" dedi.

"Kendilerini mi, TFF’yi mi, yoksa Sivasspor’u mu bitirmeye çalışıyorlar?"

Otyakmaz, "Ancak bizim bu yapıcı düşüncelerimiz hakemler tarafından yanlış anlaşılmış olacak ki maçın sonucuna etki eden bir dizi hatalar yaptılar. Bunlar kendilerini mi, TFF’yi mi, yoksa Sivasspor’u mu bitirmeye çalışıyorlar? Bu kadar net hatalar olamaz. Kimsenin hakemler adına sözcülük yapıp sonra ilk maçında böyle bir maç yönetmeye hakkı yok" ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 40
  • SİVAS5858 4 ay önce Şikayet Et
    Ne alaka özellikle TFF firektifiyle yapıyorlar sizler hakem ziyaretlerine devamki
    Cevapla
  • Cengiz 4 ay önce Şikayet Et
    Sivassporu küçümseyen büyütülmüş İstanbul takımlarının yalakaları sivasspora söz söylerken ağzınızı yıkayın
    Cevapla
  • Samimiyet 4 ay önce Şikayet Et
    Maçın özetini izledim. Hakem ne yapmış da, bu kadar bağırıyor bunlar? Hakemin bariz bir hatası yok. İki penaltı doğru; senin kalene giren top el nedeni ile iptal. Özette olmayan birşey mi var acaba? Topçun da oyun oynamıyor ve en köyüsü ulan senin t.direktörün servet... daha ne diyeyim...
    Cevapla
  • Cengiz 4 ay önce Şikayet Et
    samimi degilsin kardes skor 2-1 iken basaksehirli futbolcunu hava topunda bir ayağıyla sivasli futbolcunun kasigina vurduğu pozisyonu izlemedin galiba
    Cevapla
  • beyazselim 4 ay önce Şikayet Et
    yenilen hakeme saldırıyor ,ucuz kahramanlık
    Cevapla
  • Bahadır Komat 4 ay önce Şikayet Et
    ulkelerin en buyuk takimlari son 10 yilda barcelona 6 manchester city 6 bayern munchen 10 juventus 7 Galatasaray 5 sampiyonluk yasamis. GS 250 milyon degerinde transfer yapacak milyar euroya yakin tesisler kuracak sonra sizin gibi hirtapozlar gelip aaa GS sampiyon oldu neden 5 milyonluk takimlar sampiyon olamiyor GS kollaniyor diyecek oylemi?
    Cevapla
  • Musa 4 ay önce Şikayet Et
    O milyon euro lük tesisleri nasıl kuruyor florya emlak banka peşin para ile sat 2 yıl sonra taksitle al devlete ait olan TRT sporda bile yanlızca 3 kız kardeşler dışında bahsetmez iken tv yayın gelirleri milattan önceki şampiyonluk lar nedeni ile büyük parçayı al. Hakemler bütün takdir haklarını size göre versin büyük takım olmuşlar. Devlet elini sizin üzerinizden çeksin görelim sizi
    Cevapla
  • SİVAS5858 4 ay önce Şikayet Et
    Kollanmoyormi ne anlatiyon sen sanami kaldı Sivas'ı eleştirmek onlarca verilmesi gereken kartlar verilmiyor size
    Cevapla
  • Milli duruş 4 ay önce Şikayet Et
    Ofsaytımsı kararlarla şampiyon oldu diyecektin heralde,,,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle