Süper Lig'de tarihe geçen maç! Takım sahadan çekildi

Süper Lig'de oynanan İstanbulspor - Trabzonspor maçı yarıda kaldı. İstanbulsporlu oyuncular yönetimin kararıyla sahadan çekildi.

GİRİŞ 19.12.2023 22:28 GÜNCELLEME 20.12.2023 09:53
Bu Habere 474 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında İstanbulspor, sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi.

Trabzonspor, mücadelenin 68. dakikasında Onuachu'nun kaydettiği golle 2-1 öne geçti. Golün ardından İstanbulspor futbolcuları, maçın hakemi Ali Şansalan'a pozisyonun öncesinde faul olduğu gerekçesiyle yoğun itirazda bulundu.

VAR incelemesinin ardından hakem Ali Şansalan golü verdi. Müsabakanın 74. dakikasında ise ev sahibi takımın başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, saha kenarına gelerek oyuncuların soyunma odasına gitmesini söyledi.



OYUNCULAR TEREDDÜT YAŞADI

Oyuncularından soyunma odasına gitmesini isteyen Başkan Ecmel Faik Sarıalioğlu'na bazı futbolcular gitmeme yönünde ısrarda bulundu. Hatta oyunculardan Simon Deli, İstanbulspor yönetimini devam etmeye ikna etmek için yere diz çöktü.

Sosyal medya bunu konuşuyor! Sahadan çıkmamak için başkana diz çöktüSosyal medya bunu konuşuyor! Sahadan çıkmamak için başkana diz çöktü

Karşılaşmayı takip eden Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da sahaya inerek, İstanbulspor Başkanı Sarıalioğlu ile konuştu. Bir süre devam eden konuşmalardan sonra İstanbulspor oyuncuları soyunma odasına gitti.

Hakem Ali Şansalan ve yardımcıları da daha sonra soyunma odasına giderken, müsabaka yarıda kaldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 474
  • Kaplan 4 ay önce Şikayet Et
    ne oldu şimdi ne düzeldi gereken kişiler gerektiğinde işini yapmazsa federasyon gibi bu adaletsizlikler dört büyüklerin mafyalaşması hakemlerin kendi içinde bahis mafyacılığı yaparak rant yaratması bu adalatsizlikler anadolu kulüplerince defalarca söylenmesine rağmen duymazdan gelindiği sürece dün ANKARAGÜCÜ BAŞKANI bugün İSTANBUL SPOR BAŞKANI yarın farklı bir başkan bunları yapmaya dev
    Cevapla
  • Saruman 4 ay önce Şikayet Et
    Futbol yasaklansın, yada adam akıllı ne oyunların döndüğü hakkında halk aydınlatılsın. Her gün bir dolap ortaya çıkıyor. Para trafiği dolandırma kara para aklama iddiaları mafya ne bu ya. Lig mig kalmasın 2 sene adam akıllı iptal edilip düzen sağlansın.
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Dün okul basıp hamile öğretmeni dövdüler. Dövenler salıverildi. Okul kamu alanı değilmi. Hakem dövüldüğünde saha kamu alanıydı. Kişiye göre farklı kararlar veriliyor.
    Cevapla
  • Hakkı Genç 4 ay önce Şikayet Et
    Zaten bu ts ve gs hakem desteği olmadan asla maç kazanamaz şampiyon olamaz.
    Cevapla
  • Sallama... 4 ay önce Şikayet Et
    Yav he he
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Hala başkanlar suçlu, nolacakmış takımlara cezalar artırılıp başkanlar büyük ceza alacaklarmış takımlar zorla sahada kalacaklarmış, Takımların ellerini kollarını bağlayın zorla sahada tutun. İstediğiniz gibi yendirin. 3 büyüklerin ligi ayrı, Anadolu takımlarının ligi ayrı olmalı ve bu hakemleride asla anadolu takımlarının maçlarına vermemeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle