Gerilim tırmanıyor! Sancak, Onyekuru'nun paylaşımına cevap verdi

Galatasaray ve Adana Demirspor'un eski futbolcusu Henry Onyekuru, Adana ekibinin Başkanı Murat Sancak için paylaşım yaptı. Sancak'tan ise Onyekuru'ya cevap gecikmedi.

GİRİŞ 18.12.2023 10:28 GÜNCELLEME 18.12.2023 12:23
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Adana Demirspor'un yaz transfer döneminde Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Fayha'ya sattığı Henry Onyekuru, Murat Sancak'ın sözlerine sosyal medya hesabından cevap verdi.

Onyekuru yaptığı paylaşımda, "Hala benim adımı konuşmak yerine oyuncuların maaşını ödemek nasıl olur sayın başkan" ifadelerini kullandı.



Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan eski oyuncusuna karşı cevap gecikmedi. Sancak'ın Onyekuru için ağır ifadeler kullanması dikkat çekti.

İşte Sancak'ın yaptığı o paylaşım:

MURAT SANCAK NE SÖYLEMİŞTİ?

Murat Sancak geçtiğimiz günlerde İstanbul'da oynadıkları bir Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada, "Henry Onyekuru statta alkışlanmıştı. Onyekuru, Fernando Muslera ile haşır neşir olmuştu maçtan sonra. Ben ondan sonra Henry Onyekuru'yu sattım zaten. Soyunma odasında da ağzıma geleni söylemiştim ona. Benden ekmeği yiyorsun, sen buraya ihanet edemezsin. Takım arkadaşın olabilir, maçtan sonra gidersin soyunma odasına, orada tebrik edersin... Herkesin seyrettiği bir maç olduğu başka bir takımın şampiyonluk yarışında olduğu mücadelede sen saha ortasında haşır neşir olup sarılamazsın, eğlenemezsin" ifadelerini kullanmıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 88
  • Soner 4 ay önce Şikayet Et
    Adana başkanı bos konuşmuş, onyekuru da bos adama hakettiği cvp i vermiş, bu tiplerin türk futbolundan silinmesi lazım. Volkan demirelin kadıköy de çiçekler ile karşılanıp farkli taktik denemeye karar verip namağlup gelen takımı 4 lük olup gittiğinde de aynı cümleleri kurabilsene. Galatasaraya oyuncu icin yalvarıp yalvarıp sonrada boyle konuşmak bos adamların isidir
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Günaydın başkan a spora ayırdığın zamanın bir kısmını takıma ayırsaydın gs den gelen bütün futbolcuların ın gs maçların yaptıklarını görürdün şimdi boşa kızma hala oynayan futbolcularına dikkat et
    Cevapla
  • hırsız var 4 ay önce Şikayet Et
    M.sancak gibi insanlar türk futboluna zarar veriyor daha yeni hakeme yumruk olayı yaşanmamış gibi eski futbolcusunu hedef gösteriyor adam türkiyeye geldiğinde taraftar sen maç sattın diye saldırırsa ne olacak
    Cevapla
  • Oguz 4 ay önce Şikayet Et
    Kuşlar zorunuza giden ne? Galatasaray bu oyuncuları zorla mı verdi Adana'ya. Bunlara çıkın Galatasaray maçlarında kötü oynayın diye para mı verdiler? Onu geçtim fb, bjk gibi takımların hiç mi futbolcusu oynamıyor Anadolu takımlarında? Bir tek bu adam sevindi diye, Galatasaraylı diye kanat çırpıyonuz?
    Cevapla
  • Mustafa 4 ay önce Şikayet Et
    Fark şu, bizimkiler vize karşı canla başla mücadele ederken, sizinkiler siz kazanın diye uğraşıyorlar. Mesela boş kale yerine auto atıyorlar. Maçta topu kaleye vurma yerine ceza sahası içinde geriye pas veriyorlar, ceza sahası içinde eliyle topu kucaklayıp penaltı yaptırıyorlar vb.
    Cevapla
  • Temel 4 ay önce Şikayet Et
    Tüm kelime dağarcığını kullanmış arkadaş :)
    Cevapla
  • Diriliş 4 ay önce Şikayet Et
    Bu kafa ile kulüp yönetilmez. Avrupada mactan sonra futbolcular saha ortasinda. forma değiştirip gülüyorlar..Sen maça bak. Mac sahada kalir.Adi üstünde oyun..Ne çekiyorsa Türkiye bizi yönetenler den çekiyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle