Murat Sancak üç oyuncusuna sahip çıktı

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak; Younes Belhanda, Badou Ndiaye ve Emre Akbaba'yla ilgili paylaşım yaptı. Başkan Sancak, üç futbolcusuna da destek verdi.

Murat Sancak üç oyuncusuna sahip çıktı
Murat Sancak üç oyuncusuna sahip çıktı
GİRİŞ 16.12.2023 20:39 GÜNCELLEME 16.12.2023 20:39
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, son günlerde eleştirilerin odağında yer alan futbolcularıyla ilgili paylaşım yaptı. 

Younes Belhanda, Badou Ndiaye ve Emre Akbaba'ya sahip çıkan Murat Sancak, "Belhanda da Badou da Emre Akbaba da adam gibi adamlardır. Herkes kendi takımına baksın" ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Alexde souza 4 ay önce Şikayet Et
    Sayın başkan sen bu 3 oyuncuyu acilen göndermen gerek yoksa bu 3 oyuncula devam edersen bırak şampiyonluğu ilk 3 e giremezsin yeni transfer yapman gerek ama mutlak bu 3 oyuncuyu yollaman gerek bu 3 oyuncuyu bırak sayın başkan murat sancak başkan
    Cevapla
  • Asiye 4 ay önce Şikayet Et
    Baskanda demekki takıma hainlik eden bu 3 topcunun hainliklerinden memnun. Sorun yok o zaman ..
    Cevapla
  • Beza 4 ay önce Şikayet Et
    Belhanda.Muslera ile karşı karşıya kalacak.Fakat geriye dönecek.
    Cevapla
  • Ankaralı 4 ay önce Şikayet Et
    Onlar adam gibi adamsa o zaman sende bir sıkıntı var
    Cevapla
  • hacıabi 4 ay önce Şikayet Et
    Adam gibi adama bak..ceza sahasında bomboş iken sırtını rakip kaleye dönüp top kaybı yaşıyor. Ha bir de Belhanda' nın maç başına ortalama ne kadar koştuğu, GS maçında kaç dakikada ne kadar koştuğuna bir bakıver sayın başkan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle