İstifa ettiği ileri sürülmüştü! Emre Belözoğlu sessizliğini bozdu

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, sezon sonuna kadar görevinin başında olacağını belirtti.

GİRİŞ 12.12.2023 16:58 GÜNCELLEME 12.12.2023 17:07
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 15. haftasındaki MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında kulüp başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e saldırısı sonrası bir grup sarı-lacivertli taraftar, Beştepe Tesisleri'nde takıma ve Koca'ya destek tezahüratında bulundu.

Emre Belözoğlu da taraftarların yanına giderek "Yaşanan olaylardan dolayı çok üzgünüm. Size söz verdiğim gibi sezon sonuna kadar takımın başında kalacağım. Mücadelemize devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 56
  • Kazım 4 ay önce Şikayet Et
    Takım kaptanı Ali shov un ilk sarısı itiraz ettiği için, o konuş uyacak ta kim konuşacak. İkinci sarıya ne demeli adam dokunmamış bile. Yapılan elbette yalnış oldu onu aklamak için söylemiyorum. Dukanoviçin ayağının üstüne yediği tabanı gördünüz Ü vallahi direk kırmızı görmesi lazım. Koca öfkesinin kurbanı oldu.
    Cevapla
  • Mahmut 4 ay önce Şikayet Et
    Arkadasim emre ve onungibiler kabadayi tayfasi bu liglerden uzaklastirilmadigi taktirde duzelmez.hatirlayin volkanda gecen hafta nerdeyse hakemi dovuyordu yanina karkaldi bu hafta dovduler haftayada oldururler herhalde birde futbolumuzu temsil haki vermisler bunlara turk futbolu Allaha emanet
    Cevapla
  • hızıroğlu 4 ay önce Şikayet Et
    Emre adamdır. Adamlığın konsantre olmuş hali hem de
    Cevapla
  • Ahmet 4 ay önce Şikayet Et
    İstifa etmeli sallanan parmak indirilmeli kırılmalı demiyorum
    Cevapla
  • Mert 4 ay önce Şikayet Et
    Bu Emre gibiler bitmedikçe futbolumuz düzelmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle