Atılay Canel: Yediğimiz gol Süper Lig'de tarihe geçecek gol

Süper Lig'in 15. haftasında konuk olduğu Bitexen Antalyaspor'a 2-1 yenilen VavaCars Fatih Karagümrük'ün teknik sorumlusu Atılay Canel, acemice yedikleri gollerle mağlup olduklarını söyledi.

Atılay Canel: Yediğimiz gol Süper Lig'de tarihe geçecek gol
Atılay Canel: Yediğimiz gol Süper Lig'de tarihe geçecek gol
GİRİŞ 09.12.2023 16:13 GÜNCELLEME 09.12.2023 16:13

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında konuk olduğu Bitexen Antalyaspor'a 2-1 yenilen VavaCars Fatih Karagümrük'ün teknik sorumlusu Atılay Canel, acemice yedikleri gollerle mağlup olduklarını söyledi.

Canel, Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Antalya'ya puan ya da puanlar için geldiklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Buraya gelirken farklı duygular içindeydik. Buradan en az puan ya da puanlar almayı düşünüyorduk. İlk 10 dakika içinde çok acemice goller yedik. İkinci yediğimiz gol bana göre Süper Lig'de belki tarihe geçecek gol. İlk yarı 2-1'i de bulduk. Kapanacaklarını biliyorduk, ona göre tedbirlerimizi aldık. Attığımız gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı, bana göre kesin goldü. Yorumcu arkadaşlar bunun değerlendirmesini yaparlar. Neticede acemice bir şekilde mağlup olduk."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL