Belhanda'nın pozisyonları sosyal medyanın gündemine oturdu!

Galatasaray'ın sahasında Adana Demirspor'u 3-1 mağlup ettiği maçta etkisiz bir oyun ortaya koyan Younes Belhanda tepki çekti.

GİRİŞ 09.12.2023 13:37 GÜNCELLEME 09.12.2023 14:04
Bu Habere 124 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray ile Adana Demirspor kozlarını paylaştı. Büyük bir mücadele ve heyecana sahne olan maçta konuk ekibin formasını giyen Younes Belhanda'nın ortaya koyduğu oyun, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Maç boyunca birçok top kaybı yapan ve orta sahada etkisiz kalan Faslı futbolcu için sosyal medyada eleştiri içeren birçok yorum yapıldı.

İŞTE BELHANDA'NIN TEPKİ ÇEKEN POZİSYONLARI:


Karşılaşmanın 9. dakikasında gelişmek üzere olan Adana Demirspor atağında orta alanda topla buluşan Younes Belhanda, ağır kaldı ve meşin yuvarlağı rakibi Kerem Aktürkoğlu'na kaptırdı.


Mücadelenin 68. dakikasında Yusuf Sarı'nın pasıyla ceza alanı içinde müsait pozisyonda topla buluşan Belhanda vuruş yapmakta geç kalınca topu tekrardan Yusuf Sarı'ya yollamak zorunda kaldı.

GEÇTİĞİMİZ SEZON DA 3'LÜ ÇEKTİRMİŞTİ




2022-2023 sezonunda Adana Demirspor formasıyla eski takımı Galatasaray'a rakip olan Younes Belhanda, karşılaşma öncesi Sarı Kırmızılı ekip taraftarlarına üçlü çektirmişti.




Adana Demirspor takımı maç toplantısı ve takım fotoğrafı çektirirken Belhanda'nın Galatasaray tribünlerine gidip üçlü çektirmesi eleştiri konusu olmuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 124
  • Murat 4 ay önce Şikayet Et
    Utanma varmıdır bu malzemede bilmem ama futbol u bitirdiniz hakemi varrrr sistemi bitmiş bı sektör herşey iddaa
    Cevapla
  • Tamm 4 ay önce Şikayet Et
    Cimbom hangi takımı yenerse yensin ses her zaman malum takımdan çıkıyor bu yıllardır hep böyle olmuştur bundan sonra da böyle olacaktır önce çuvaldızı çıkarın sonra başkasının iğnesiyle uğraşın
    Cevapla
  • Fiko 4 ay önce Şikayet Et
    Senin bu yorumun terbiyesizliğin insanların sinir uçlarına dokunmanın bir örneği gibi bundan sadece utanmanız gerekir
    Cevapla
  • Berat 4 ay önce Şikayet Et
    Volkan hatay ile yenildi diye bir yerlere çıktı haykırışınız kalkmış sesten tondan bahsediyorsun. Adam 3lü çektiriyor iyi misin sen? Fenerbahçeli eski bir futbolcunun bunu yapmasını kabullenebilir misin mesela?
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Fenere Hatay yatmış Rize yatmış başakşehir yatmış Kasımpaşa yatmış varsa yoksa beyhan da öyle mi sizin dürüstlüğünüz batsın
    Cevapla
  • Cello 4 ay önce Şikayet Et
    Taş size değince hemen duyar kasarsınız. Önce siz adil olun ki sonra karşıdan bekleyin
    Cevapla
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    "Herkes yapıyor biz yapınca mı sorun oluyor?" diyorsun! Futbol insanların adalet duygusunu yok edip, bile bile haksızlığı savunmayı öğretiyor. Bu tuzağa düşmeyin, her zaman adil olun, kendi takımınızı değil haklıyı savunun. İnsani değerlerinize sahip çıkın.
    Cevapla
  • şaşırdık mı ?? 4 ay önce Şikayet Et
    Hain Drogba,hav hav Melo,Belinda, Hakan Züktiret,eğri Arif Erdem,nefret dolu kibirli Arda Yuğuran...6S çirkef oyuncu bulmakta mahir bir takımdır
    Cevapla
  • Cello 4 ay önce Şikayet Et
    Hiçbiri senin kadar çirkef değildir emin ol.
    Cevapla
  • Orhan Kaptan 4 ay önce Şikayet Et
    Adam resmen isteksiz oynuyordu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle