Adana Demirspor efsane ismi gündemine aldı! Balotelli çok istiyor

Yukatel Adana Demirspor, dün yollarını ayırdığı Patrick Kluivert'ten sonra teknik direktör için ilk adayını belirledi. Mavi-Şimşekler, İtalyan efsane Fabio Cannavaro'yu gündemine aldı.

GİRİŞ 05.12.2023 17:10 GÜNCELLEME 05.12.2023 20:07
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Yukatel Adana Demirspor, Patrick Kluivert'ın ayrılığı sonrası ilk adayını belirledi.

İtalya basınında La Gazetta Dello Sport'un haberine göre, Başkan Murat Sancak'ın İtalyan futboluna olan sevgisi nedeniyle, Kluivert'ın yerine futbolculuğunda Ballon d'Or ödülü de kazanmış Fabio Cannavaro'yu getirmek istiyor.

Son olarak İtalyan ekibi Benevonto'yu çalıştıran Cannavaro ile görüşmelere başlayan Mavi Şimşekler, kısa sürede 50 yaşındaki çalıştırıcı ile anlaşma sağlamaya çalışıyor.



Balotelli gelmesini çok istiyor


Mario Balotelli'nin de hocayı çok fazla istediği belirtilen haberde, Cannavaro'nun da Avrupa futbolunda tekrardan dönme isteği iki taraf arasında görüşmeleri olumlu yönde ilerletiyor.

Futbolculuk döneminde; Napoli, Inter, Juventus, Real Madrid gibi takımlarda forma giyen ve büyük başarılar elde eden Cannavoro, İtalya milli takım formasını da 136 kez terletti. Başarılı isim, İtalya Milli Takımı ile 2006'da Dünya Kupası'nı kazandıkları sezon Ballon d'O'r ödülünü alarak o sezon yılın futbolcusu seçilmişti.




 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Ayhan Aksoy 7 ay önce Şikayet Et
    Hagi de zamanında Galatasarayda çok iyi işler yapmıştı ama TD olarak Galatasaraya geldiğinde başaramadı inşallah bu hoca montella gibi olur
    Cevapla
  • Sinan 7 ay önce Şikayet Et
    Adana teknik direktör çöplüğü konumuna getiriliyor yazık bu takıma yönetim daha dikkatli olmalı zaten ligde 2veye 3 takım kalmiş diyerleri hepsi boş takimlar
    Cevapla
  • Ahmet 7 ay önce Şikayet Et
    Yahu bir futbolcunun vakti zamanında çok iyi olması onun iyi bir TD olacağı anlamına gelmez ki.
    Cevapla
  • Mustafa (Emekli) 7 ay önce Şikayet Et
    Çok kıymetli çok değerli İtalyan bir futbolcudur Bence Türkiye ye böyle efsane kaliteli hocalar futbol adamları gelmelidir. İnşallah anlaşırlar İnşallah gelir. Başarılı olup olmaması çok ayrı bir konudur. Başarı takımdaki oyuncuların uyumuna kalitesine, futbola olan aşklarına bağlıdır.
    Cevapla
  • İsmail kahraman 7 ay önce Şikayet Et
    Burak Yılmaz ADS'ye Teknik Direktör olursa benden de Prof.olur.Italyan Cannavaro ADS tribünlerinin de kabul edeceği bir şahsiyet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle