Çağlar Söyüncü transferinde Beşiktaş devrede!

Fenerbahçe ile büyük ölçüde anlaştığı iddia edilen milli futbolcu Çağlar Söyüncü için Beşiktaş yönetiminin devreye girdiği iddia edildi.

GİRİŞ 05.12.2023 09:57 GÜNCELLEME 05.12.2023 10:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'e ilk 14 hafta sonunda istediği performansı çizemeyen Kara-Kartal, gözünü ocak ayına çevirdi. Transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş ezeli rakibi Fenerbahçe'nin gözde ismine kanca attı. Büyük bir değişim yaşamaya hazırlanan Kartal, eksik bölgelere nokta atışı transferler yapmayı amaçlıyor.

Beşiktaş'ta bu sezon özellikle savunma hattında ciddi sorunlar göze çarptı. Amartey ve Bailly'den beklenen verimi alamayan siyah-beyazlılar, bireysel hatalardan birçok gol yedi. Stoper mevkisine transfer planlayan Beşiktaş, operasyon için düğmeye bastı.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ HAREKATI

Doğrudan katkı verecek bir yıldızı renklerine bağlamayı amaçlayan Kara-Kartal, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin gündemindeki Çağlar Söyüncü'ye kanca attı. Beşiktaş, A Milli yıldız Çağlar Söyüncü'yü transfer listesine aldı.



OYNAYACAĞI TAKIM İSTİYOR

Atletico Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan 27 yaşındaki savunmacının süre alacağı bir takıma gidebileceği iddia edildi. Haziran ayında A Milli Takım'ın Avrupa Futbol Şampiyonası'nda boy gösterecek. Çağlar Söyüncü de o turnuvaya hazır bir şekilde gitmek istiyor. Bu nedenle yıldız futbolcunun ocak ayında Atletico Madrid'den ayrılması sürpriz olmayacak.

Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone, Çağlar Söyüncü'nün yeteneklerinden bahsederek 'onu takımda tutmak istiyoruz' açıklaması yapmıştı.

Bu sezon Atletico Madrid'de 5 maçta görev alan Çağlar Söyüncü'nün güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösteriliyor. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • gerçekler 4 ay önce Şikayet Et
    iyi bir futbolcu değil. çart çurt sakız çiğnemesi de sinir bozucu
    Cevapla
  • MuhammedAli 4 ay önce Şikayet Et
    akli varsa ikisinede gitmez
    Cevapla
  • KaraKartal 4 ay önce Şikayet Et
    Devreye girilmesin, bırakın gitsin fb'ye daha iyi olur.
    Cevapla
  • Jimnastik kulübü 4 ay önce Şikayet Et
    Tabi fenerle aşık atamayacağını bildiğin için çare vazgeçmek...
    Cevapla