İşte Galatasaray'ın Nelsson için istediği rakam

Galatasaray'da gözden düşen Victor Nelsson için teklif beklenirken yönetim 10 milyon euroya bırakmaya hazır.

İşte Galatasaray'ın Nelsson için istediği rakam
İşte Galatasaray'ın Nelsson için istediği rakam
GİRİŞ 05.12.2023 09:18 GÜNCELLEME 05.12.2023 09:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da gözden düşen ve dördüncü stoper konumuna gelen Victor Nelsson'a gelecek transfer tekliflerini bekleyen sarı kırmızılı yönetim indirime gitti.

Geçen sezon Sevilla'nın 13 milyon Euro'yu gözden çıkardığı Victor Nelsson, şampiyonluk düşünülerek satılmadı. Danimarkalı stoperin sözleşmesinde yazan 25 milyon Euro'luk serbest kalma maddesine güvenen Galatasaray, bir türlü beklediği teklifi alamadı. Başta İngiltere Premier Lig olmak üzere Avrupa'nın büyük liglerine gitme hayali kuran Victor Nelsson, ayrılmayı kafaya takınca performansı da geriledi.

Davinson Sanchez'in takıma katılması ile birlikte önce yedek kulübesine giden 25 yaşındaki savunmacı, formunu da kaybetti. Bir anda Sanchez, Abdülkerim ve Kaan'ın arkasında 4. stoper konumuna düştü.

OCAK AYINDA GİDECEK

Ocak ayında ayrılmayı düşünen Victor Nelsson için sarı-kırmızılı yönetim 10 milyon Euro'luk bonservisi hemen kabul etmeye hazır. Davinson Sanchez'i 9.5 milyon Euro'ya kadrosuna katan Aslan, bu fiyatın üstünde gelecek tekliflerde Nelsson'un gidişine onay verecek.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • cellat 4 ay önce Şikayet Et
    işleri güçleribyalan dolan ee gs klübünün göbek adì yalan dolan algı..madur edebiyatını iy yaparlar..
    Cevapla
  • yiğido 4 ay önce Şikayet Et
    25 veren olmadı zaten
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    adam sampiyon yapmis gecem sene kazancagimizi kazanisiz adamdan bedava da gitse sorun yok
    Cevapla
  • Samii 4 ay önce Şikayet Et
    Ancak Opsiyonlu kiralama olur. Buda vida gibi 3 sene sonra güle güle.
    Cevapla
  • MASK 4 ay önce Şikayet Et
    zamanında verin gide dedik bazı yorumcular fblilikle suçladı dedik 25 i bırak 15 etmez yok devler peşinde dediniz şimdi 10 na düşmüşsünüz beşe anca verirsiniz onuda vermezseniz bedavaya gider bu da kulübe iyi bir maddi anlamda kazık olur
    Cevapla