Çağdaş Atan'dan sert tepki! VAR'ı ve hakemi hedef aldı...

RAMS Başakşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Çağdaş Atan, “VAR hakemi Ali Şansalan ile maçın orta hakeminin niyet okumak gerekirse iyi niyetli olmadıklarını düşüyorum” dedi.

Çağdaş Atan'dan sert tepki! VAR'ı ve hakemi hedef aldı...
Çağdaş Atan'dan sert tepki! VAR'ı ve hakemi hedef aldı...
GİRİŞ 02.12.2023 19:25 GÜNCELLEME 02.12.2023 19:25
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Çaykur Rizespor’un RAMS Başakşehir’i 3-2’lik skor ile mağlup etti.

Maçın ardından konuşan Başakşehir Teknik direktörü Çağdaş Atan, Başakşehir’in son gole kadar sahada istediğini yapan bir takım olduğunu dile getirerek “Maça golle başladık. Sonra Rizespor biri duran toptan olmak üzere 2 gol buldu. Bence 2-1’den sonra 3-2’ye kadar sahada oyunda istediklerini yapan bir Başakşehir vardı. İyi mücadele ettik. Rakibin son 30 dakikalarda fiziksel olarak iyi oynamadığını biliyorduk. Maçın berabere bitmesine belki üzülebilirdik ama şuan maalesef mağlup olarak evimize dönüyoruz. Rizespor’u galibiyetinden dolayı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

VAR hakeminin 55. dakikada maçın hakemini çağırdığı pozisyonda iyi niyet görmediğini ifade eden Atan, “İnsani hataların hepsine açığız ama VAR hakemi Ali Şansalan ile maçın orta hakeminin niyet okumak gerekirse iyi niyetli olmadıklarını düşüyorum. Ali Şansalan’ın Mert hocayı penaltı için VAR’a çağırdığı pozisyonu kabul edemiyorum. Orada çok iyi niyet okuyamıyorum. Üzgünüm açıkçası. İnani hataların hepsine varız ama orada monitör başında VAR’a çağırmak daha önce oynanan ve VAR’a çağırılmayan pozisyonları düşündükçe beni üzdü” dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Başakşejire haksızlık yapılmıştır
    Cevapla
  • Devletçiii 5 ay önce Şikayet Et
    Her yenilen hakeme çamur atıyor buluyor. kurulduğundan beri ligi domine eden bir başakşehir senin elinde çöp oldu bavulunu topla git sizden bi şey olmaz. Yenilince hakeme laf söyleyen her kimse lisansı elinden alınmalı rahat bırakın şu hakemleri sizin baskılarınız yüzünden maça konsantre olamıyorlar hata üstüne hata yapıyorlar
    Cevapla
  • Vatan 5 ay önce Şikayet Et
    Ağlak adam. Kayseri in ahi var sende batırdın takimi
    Cevapla
  • MASK 5 ay önce Şikayet Et
    Ulan çağırırlar niye çağırdı çağırmazlar niye şu ülkede futbolu kaldırsalar ya bakalım bu kapasite ile hangi takımlar alır sizi avrupada
    Cevapla
  • Sivaslı 5 ay önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum maçı seyrettim ben niye çagırdıgımı anlamadım hakem de şaşırdı zaten
    Cevapla