Atılay Canel: Üst sıralara tırmanmak istiyoruz

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, İstanbulspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Maç maç gidip üst sıralara tırmanmak istiyoruz" dedi.

Atılay Canel: Üst sıralara tırmanmak istiyoruz
Atılay Canel: Üst sıralara tırmanmak istiyoruz
GİRİŞ 01.12.2023 22:55 GÜNCELLEME 01.12.2023 22:55

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda mücadele ettiği İstanbulspor’u 3-0 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, "1 haftadaki çalışmamızın semeresini aldık. Biz buraya galibiyet için geldik. Hedefimiz var. Maç maç gidip üst sıralar tırmanmak istiyoruz. Bugün de bunu başardığımız için oyuncu kardeşlerimizi kutluyorum. İlk yarıda bulduğumuz golle 1-0 öne geçtik. İkinci yarıda da erken bulduğumuz gollerle 3-0 kazanmasını bildik. Daha fazla gol de atabilirdik. Burada VAR’ın VAR olduğunu ilk defa gördük. Bundan sonra aynı şekilde hazırlanıp, her zaman olduğu gibi üst sıralara tırmanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Geçen oynadıkları maç için Fenerbahçe’nin 'Tekrar oynayabiliriz' açıklamasının hatırlatılması üzerine Canel, "Böyle bir şey olabilir mi? Fenerbahçe maçını unuttuk. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Geçmişte kaldı" diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.