Süper Lig'de bir teknik adam daha görevinden ayrıldı!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, Teknik Direktör Kemal Özdeş ile yolların ayrıldığını açıkladı.

GİRİŞ 27.11.2023 13:36 GÜNCELLEME 27.11.2023 15:19
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, Kemal Özdeş'in Konyaspor maçı sonrasında teknik direktörlük görevinden istifa ettiği duyurdu.

Kasımpaşa Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Kemal Özdeş, Konyaspor maçı sonrası görevinden istifa etmiştir. Kemal Özdeş’e kulübümüze verdiği katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Özdeş yönetiminde bu sezon çıktığı 13 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 18 puan toplayan İstanbul ekibi, 8'inci sırada yer alıyor.

Kasımpaşa, Kemal Özdeş'in teknik direktörlüğünde ligdeki son 3 maçtan mağlup ayrılmıştı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 20
  • Ali Tükenmez 5 ay önce Şikayet Et
    Türkiye de sayılı kaliteli Teknik direktörlerden birisi, kaliteli bir kadro ile çok büyük başarılar elde eder. Kasımpaşa istikrar istemiyor, düşmek istiyor galiba.
    Cevapla
  • Manager 5 ay önce Şikayet Et
    Adamı niye bıraktınız iyi gidiyordu istikrar yakalamıştı kümeden uzakta takım enteresan işler başkan şampiyonluğamı oynuyon kasımpaşadan ne bekliyon bu hocadan sonra paraşütsüz düşerler
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    bu kaçıncı oldu, yarın yine Kemal'i getirin bana der başkan
    Cevapla
  • Mustafa 5 ay önce Şikayet Et
    Adamı mazluma çevirdiler.... Başkan üç gün sonra bana kemal i getirin der yine
    Cevapla
  • Bir Bilen 5 ay önce Şikayet Et
    Kemal Özdeş, Kasımpaşa için elinden geleni yaptı. Ancak artık Kasımpaşa için yeni bir teknik direktörün gelmesi gerekiyordu. Bu isim Sami Uğurlu olabilir ya da bir başkası. Mühim olan, gelecek olan antrenörün elindeki kadroya uygun futbol oynatabilecek bir isi olması. Her iki taraf için hayırlı olması dileğiyle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle