Herkes açıklama bekliyordu! Karagümrük başkanı konuştu

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı açıklamada "Ahlakla ilgisi olmayanlara benim sesim ulaşsaydı, 35 senedir bir şeyler düzelirdi." dedi.

Herkes açıklama bekliyordu! Karagümrük başkanı konuştu
Herkes açıklama bekliyordu! Karagümrük başkanı konuştu
GİRİŞ 26.11.2023 23:25 GÜNCELLEME 26.11.2023 23:28
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Fatih Karagümrük deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldu. 

Maçın ardından Fatih Karagümrük cephesinden hakem yönetimine tepki gelirken kulüp başkanı Süleyman Hurma da açıklamalarda bulundu. 

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, kulübün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Benden açıklama bekleyenlere sesleniyorum;

Ahlakla ilgisi olmayanlara benim sesim ulaşsaydı, 35 senedir bir şeyler düzelirdi. Bence açıklamayı bu hakemi oraya çıkaranlar yapmalı!"

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 48
  • Yiğido 5 ay önce Şikayet Et
    Arkadaşlar aynı hatayı yine yapıyorsunuz.Koyu bir Gs taraftarıyım.Mesele sana şöyle oldu bana böyle oldu değil.İki yanlış bir doğru etmez.İki tane yanlış eder.Şu hakem denilen adamlara sesleniyorum.Gördüğünü çal adaletli olun.Kırılan kırılır dökülen dökülür.
    Cevapla
  • Cemil 5 ay önce Şikayet Et
    Hala hafizalarimizdan silinmedi ,Sivas Gs maçında olan bitenleri şaşırmayın tepki göstermeyen, ne olduda fenerbahce olunca ahkam kesiyorlar evet saffetin hareketi penaltıydı bizmi penaltı deyil vermeyin dedik .seneler öncesine gidin unutmayin ankaragücü Galatasaray Ankaradayım oynanan ve 8-0 biten şikeli maci anliyan anlar .
    Cevapla
  • temel reis 5 ay önce Şikayet Et
    Evet bir Samsunspor taraftarı olarak o maçı çok iyi hatırlıyorum Ankara oyunları ve kaleci gelene geç diyordu yine Samsunspor Trabzonspor maçı hakem Ergül yücedağ hatta o maçtan sonra hakem hakemliği bırakmıştı aslında her şey aşikar bilinçli yapılıyor yapacak bir şey yok futbolun başındakiler dediğim dedik kestiğim kestik birde siyasilerde dahil oldumu kimse hak arayamaz
    Cevapla
  • Mustafa Yener 5 ay önce Şikayet Et
    Çete temizlenmedikce bu ahlaksızlık devam edecek
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    hakemler olmasa f,bahçe bjk bile altında olurdu ali koçta bildiği için f,bahçeyi mağdur göstermeye çalışıyor
    Cevapla
  • Orhan 5 ay önce Şikayet Et
    Misafir,adam ol ne konuştuğunu bil.fb.nin olduğu yerde sana halt yemek düşer.
    Cevapla
  • Adnan 5 ay önce Şikayet Et
    Bunu yazarken symazkinin penaltı sini da yazsaydin objektif olduğunu düşünürdüm. Ama bu ana kadar fb aleyhine verilen kararlar cok daha fazla . O zaman da yorumlarinizi yazsaydıniz
    Cevapla
  • Hasan atay 5 ay önce Şikayet Et
    Geçen sene Sivas gs maçında tuz koktu.o zaman konusmayanlarin şimdi konuşmaya çalışmaları herkesi kendi zeka ölçüsünde sanmalrindan başka bir şey değildir.
    Cevapla
  • Ede 46 5 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray la bu maçı oynasaydın bu penaltı pozisyon için sen çıkardın diğer yöneticilerin çıkardın cayır cayır açıklama yapardım şimdi niye yapmıyorsun diye Soruyor millet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle