Emre Belözoğlu: Özür ve kendimizi affettirme maçı oldu

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Gaziantep FK'yi 1-0 yenen MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu, maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Emre Belözoğlu: Özür ve kendimizi affettirme maçı oldu
Emre Belözoğlu: Özür ve kendimizi affettirme maçı oldu
GİRİŞ 25.11.2023 19:44 GÜNCELLEME 25.11.2023 19:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Belözoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında maça iyi başladıklarını belirtti.

Önemli bir galibiyet aldıklarını söyleyen Belözoğlu, şöyle konuştu:

"Milli aradan önce Antalya mağlubiyeti oyuncularımın üzerinde ve camianın üzerinde bir etkisi olmuştu. Bir nevi özür ve kendimizi affettirme maçı oldu. Her maça final gibi bakan bir ortam var. Bundan açıkçası çok mutlu değilim. Oyuncularım iyi niyetli ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Bugün ne gösterdiysem ellerinden geleni yapmaya çalıştılar. Bugün karşımızdaki iyi savunma yapan bir takımdı. Bunu kırmak kolay değildi. Sumudica ilk defa iç sahada yenildi. Bunu başardığımız için mutluyuz. Daha mutlu günler yaşatmak istiyoruz camiaya. Kazanan bir takım oluşturmak en büyük arzum."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Vatandaş 5 ay önce Şikayet Et
    Gol atılana kadar maç güzeldi golden sonra Ankara gücü zaman geçirermeyi en iyi Sivasspor dan sonra en iyi yapan Ankara gücü yapıyor.hakemde birşey demedi ama galibiyet zaten hakkiydi
    Cevapla