Flaş sözer! "Quaresma ve Atiba Türkiye'ye gelecek!"

Beşiktaş'ın başkan adayı Serdal Adalı, "Quaresma, Türkiye’ye gelecek ve kendisine Atiba ile birlikte güzel bir jübile yapacağız. Hak ettiler." dedi.

Flaş sözer! "Quaresma ve Atiba Türkiye'ye gelecek!"
Flaş sözer! "Quaresma ve Atiba Türkiye'ye gelecek!"
GİRİŞ 25.11.2023 18:30 GÜNCELLEME 25.11.2023 20:20
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta başkanlık seçimi öncesi adaylar çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Ankara ziyaretinde bulunan Serdal Adalı, Ankara’da Beşiktaşlı Girişimci İş Adamları ve Kadınları Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan başkan adayı Serdal Adalı, “Hem üniversite öğrencisi kardeşlerimize hem de kadınlara pozitif ayrımcılık oluşturacağız. Kongre üyeliği ve bilet satışlarında güzel projelerimiz olacak. Mali kongrede ibra edip etmeyeceğim Allah’la benim aramda. Orada herkes nasıl oy vereceğimi görecek. Yönetimdeki arkadaşlarıma da bu konuda bir tavsiyede bulunmam doğru olmaz. Herkesin kendi hür iradesi var. Salı günü projelerimizi açıklayacağız. Ancak bizden öyle ışıklı gösteriler beklemeyin. Biz o paraları altyapıya harcayacağız. Bizim birinci önceliğimiz takımı toparlayarak Şampiyonlar Ligi’ne götürmek. Avrupa’da olmayan bir takıma yıldız oyuncu gelir mi?" açıklamalarında bulundu.

Mevcut Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaşadığı gerilim hakkında da konuşan Adalı, “Masaya vurma işi, Federasyon’a tepki gösterme işi Federasyon yönetim kurulunda yer alan delegemizden başlar. Oradan bir tepki olmayınca gelir (Mehmet Büyükekşi) parmak sallar” ifadelerini kullandı.

Adalı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Mehmet Özdilek’e benimle yürür müsün dedim. ‘Gövdemle, beynimle sizinleyim’ dedi. Quaresma, Türkiye’ye gelecek ve kendisine Atiba ile birlikte güzel bir jübile yapacağız. Hak ettiler. Nevzat Demir, tahsisten kiraya döndü. Bu bizim avantajımıza oldu. O konuda da çalışıyorum. Nevzat Demir’in tapusunu alacağım, bunu herkes bilsin.”

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • Bir Dirhem Laf 5 ay önce Şikayet Et
    Bu adam hiç bir şekilde Beşiktaş gibi bir takımı yönetmemeli. Ne o öyle emekli olmaya direnen futbolcuları vaat etmek??? Aga senden hayır gelmez bu takıma. Hasan Arat hiç olmazsa bütün borçları ödemeyi vaat ediyor. Bu vaadi gerçekleşirse büyük iş başarmış olur. Öyle birini her takımın taraftarı başkan olsun ister... Ya seni???
    Cevapla
  • Adem baba 5 ay önce Şikayet Et
    Bu vaadi duyduğum vakit tamam dedim Beşiktaş kurtuldu (!) Bu mudur vaadiniz.? Vay be, 120 yıllık kulübün efsane başkanı olmaya namzet birini görüyorum (!)
    Cevapla
  • selim 5 ay önce Şikayet Et
    quresma hala oynar işde yapar odun dolu takım
    Cevapla
  • Suluovalı 5 ay önce Şikayet Et
    Yeni genç kaliteli ayaklar bulmak yerine eskiye dönmek. Bu kafayla takım mı yönetilir, seviye mi atlanır.
    Cevapla
  • izmirr35 5 ay önce Şikayet Et
    borçlar nasıl ödenecek diye düşünün bırakın ona buna jubıle yapmayı baskan adayların ugrastıgı seylere bak bunlarmı bjk yönetecekler yazık gunah borclar nasıl odenecek onları çare bulacagına jübile düşünüyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle