Samsunspor'dan hakem kararlarına sert tepki

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Yılport Samsunspor, maçlarında yaşanan hakem hatalarına tepki gösterdi.

Samsunspor'dan hakem kararlarına sert tepki
Samsunspor'dan hakem kararlarına sert tepki
GİRİŞ 13.11.2023 22:12 GÜNCELLEME 13.11.2023 22:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Yılport Samsunspor, son dönem maçlarındaki hakem kararlarına tepki gösterdi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, hiçbir kurum, şahıs ve kulübü hedef almaksızın, son müsabakalarda yaşanılan hakem hatalarından dolayı tepki gösterilmesi gerektiği bildirildi.

Son maçlarda tekrarlanan hakem hatalarının sporcu ve çalışanların emeklerinin önüne geçerek tüm camiayı derinden üzdüğü bildirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Ne yazık ki, benzer hakem hatalarının başka kulüp müsabakalarında da gerçekleştiği görülmektedir. Yılport Samsunspor Kulübü olarak yer aldığımız her alanda 'temiz' kalmaya, fair-play ruhuna ve TFF talimat ve hükümlerine uygun hareket etmeye çalışmakta ve bu konularda hassas davranmaktayız. Biz, 'adaletli' bir düzende maçlarımızı oynamayı istemekte, hiçbir kişi ve kurumdan 'ayrıcalık' beklememekteyiz. Rakiplerimizi tebrik etmekle birlikte özellikle Siltaş Yapı Pendikspor Futbol AŞ maçımızda yaşanan hakem hataları nedeniyle geri getirilmesi mümkün olmayacak puan kayıplarımız oldu. Tarafımızı rahatsız eden husus, tarafımızca yalnızca insani bir hata olarak nitelendirilen haksız kararların artık sürekli tekrar eder hale gelmesidir. Bir kez daha tekrar ederiz ki, hiçbir kurum, şahıs veya kulübü hedef almaksızın bir kez daha hakem hatalarıyla karşılaşmamayı kulübümüz için değil, diğer tüm Türk kulüplerimizi kapsayacak şekilde Türk futbolunun gelişimi ve marka değeri için talep etmekteyiz. Hakem hatalarının devam etmesi durumunda, emeklerimizin gölgede bırakılmasına göz yummayacağımızı, hakkımızı sonuna kadar arayacağımızı spor kamuoyunun ve Samsunspor taraftarımızın bilgisine sunarız."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • fffff 5 ay önce Şikayet Et
    resmen federasyon samsunu düşürmeyi listeye zaten almış
    Cevapla
  • M.M 5 ay önce Şikayet Et
    Oyun sıfır,kadro sıfır, düzen yok.Bir oynadığın kadro bir daha oynayamiyor.Sonra hakem hakkımızı yedi.Tamam hakemler ciddi hatalar yapıyorlar,savunmuyorum onları ama sen ligin dibine demir atmışsın ee şey hakemler hata yapıyor puanlarımız gidiyor.Yok ya.Futbolcuyu hiç bir şekilde futboldan anlamayan başkan transfer ettikçe siz daha çok ağlarsınız.Neymis efendim parayı başkan veriyor diye
    Cevapla
  • Gökhan 5 ay önce Şikayet Et
    Ne iş arkadaş yenen de yenilende Pendikspor'a sallıyor :)) Pendikspor mu dizayn ediyor bu ligi ?..
    Cevapla
  • Süleyman Kartal 5 ay önce Şikayet Et
    Hakemler Sizi iyi kolluyor Hep Art niyetli kararlar veriyorlar geçen Senede Sizi kollamaya çalıştı ama yemediydi sizi 10 kişi yenmiştik o zaman Size karşıda aynı art niyetli yönetim olursa görürüz sizide ilk defa yönetim hakem tepkisi koydu daha önce hiç hakkımızı savunmamışlardı
    Cevapla