Acun Ilıcalı'dan flaş uyarı: Türk futbolu batıyor ama kendileri bilir...

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, kaçak yayının Türk futboluna büyük zarar verdiğini ve Anadolu kulüplerinin batma noktasına geldiğini söyledi.

GİRİŞ 12.11.2023 10:24 GÜNCELLEME 12.11.2023 14:06
Bu Habere 126 Yorum Yapılmış

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Beyaz TV'de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ACUN ILICALI'NIN AÇIKLAMALARI:

"Türkiye'de naklen yayın konusunun çözülmesi gerekiyor. Kaçak yayın olduğu sürece, Anadolu takımlarının ne kadar zorluk yaşayacaklarını. Hep söylüyorum, söylemeye de devam edeceğim. Benimle ilgili bir konu değil. İnsanlar benimle ilgili sanıyorlar. Benim dünyamı etkileyen bir şey değil. Türk futbolu zarar görüyor, Türk futbolu batıyor. Takım tutuyorsunuz, kaçak seyrediyorsunuz. Milyonlar kaçak seyrederse, o takım nasıl para kazanacak. Anadolu takımları için durum facia zaten. Nasıl götürüyorlar hayret ediyorum. Başkanlarla konuşuyorum hepsi şoktalar. Paranın nereden nereye geldiğini şöyle anlatayım, 10'ken 1 oldu. Anadolu takımlarının büyük takımları yakalama şansı kalmayacak. Yarın öbür gün batmaya başlayacaklar. Tamam yani oradan bana sataşmasına kimsenin gerek yok. Ne yapalım, yalan mı söyleyelim? Oradan başka bir sonuç çıkıyor mu? Türk futbolu için söylüyorum. Benim futboldan kazanacağım bir paraya gerek yok. Benim öyle bir konsatrasyonum yok, parayla işim de yok. Buradaki konu, kaçak yayın yüzünden Türk futbolu batıyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş 10'ar milyon, 20'şer milyon euro kaybediyor. Öyle düşünün. Ama kendileri bilirler, bir şey diyemem."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 126
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    He dadaşim yayın lari sen al makul üyelik ver bizde gelegh
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    son model araba ve villanin kiralinda.oturan futbolculara ve onlara bu parayi veren takimlara soralim batiyormu batiyorsa bu paralari nasil veriyorlar alt lig takimlarin butcesi dusuk.olabilir ona birsey demem yaw sizde uvreti uygun tuttun ozaman millet.kacak izlemesin millet kira ödemekte zorlaniyor sen ne anlatiyon
    Cevapla
  • meraci83 5 ay önce Şikayet Et
    Madem Türkiye yi ve Türk futbolunu çok düşünüyorsun öyleyse kapıyı sen aç ve yayın ücretlerini her vatandaşın alabileceği makul seviyelere getir ki tüm millet yayıncıya yani sana üye olsun. Nasıl!..
    Cevapla
  • Salih Tuğra 5 ay önce Şikayet Et
    Millet hangisini alsın? Digitürk'mü, Exxen'mi, Tivibu'mu' Dsmart'mı, Türkcell Tv'mi? Daha Netflix'i var Disney'i var, varda var.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Bu ülkenin yarısından fazlası 12 bin lira maaş almıyor, eninemi bakacak sana paramı kazandıracak. Veriyor yıllık 500.600 tl kaçak izliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle