Volkan Demirel: Galatasaray yorgun!

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, "Galatasaray yorgun. En yakından şahidi biziz, kolay değil. Seyahat oyuncuları yoruyor. Bunu düşünerek sahaya çıktık." dedi.

Volkan Demirel: Galatasaray yorgun!
Volkan Demirel: Galatasaray yorgun!
GİRİŞ 11.11.2023 21:37 GÜNCELLEME 11.11.2023 21:37
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Hatayspor, Mersin'de konuk ettiği Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti. 

Karşılaşmanın ardından Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, açıklamalarda bulundu. 

"Galatasaray yorgun"

"Süreyi ne kadar uzatabilirsek maç daha güzel bir hale gelecek demiştik. Galatasaray yorgun. En yakından şahidi biziz, kolay değil. Seyahat oyuncuları yoruyor. Bunu düşünerek sahaya çıktık. Oyunu kendi bölgemizde kabul ederek, yetenekli oyuncularına fırsat vermeden, bizim bölgemizde topla oynamalarına izin vermeden, kenar organizasyonlarına adam adamayla kapatarak Galatasaray'ın oyununa müsaade etmedik. Teknik, taktik anlamda oyuncularım her şeyi yaptı. Bunu her zaman yapamıyoruz. Geçen hafta Pendik maçında çok üzülmüştüm. Dediklerimizin hiçbirini yapamadık. Bu oyunun ana faktörü oyuncular. Bizim işimiz anlatmak, göstermek. İnanırlarsa ve isterlerse maçları kazanıyorsunuz. Oyuncuların isteğiyle ve inancıyla kazandık. Taktiklerimizi iyi uyguladılar. Maçın ikinci yarısında daha net pozisyonlar bulduk."

"Çok başka şeyler kazanıyoruz"

"Bu takımı ben kurdum. Övünerek söylüyorum. Sezon içinde galibiyet, mağlubiyet olacak. Her şeyin dışında bir kere çok başka şeyler kazanıyoruz. Yoktan var olan bir takımız. Çok uygun maliyetlere yapıldı. İlk 8 haftada çok saygı duyulacak işler yaptık. Sonraki 3 haftada yenildik. Bunlar iş kazasıydı. Mental yorgunluktu. Bizim gibi takımlarda illlaki bir düşüş olacaktır. Bu maç önemliydi, geri dönüş ve ayağa kalkabilmek için. Sonuçta Galatasaray bizim rakibimiz değil. Galatasaray bizi yense kimse bir şey demeyecekti. Biz kazanarak Hatayspor'un ne kadar iyi bir takım olduğunu gösterdik. Galatasaray'a saygı duyuyoruz."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 22
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    ADAMIN ham maddesi VOLKAN
    Cevapla
  • Vatansever 5 ay önce Şikayet Et
    VOLKANNNNN adamsın
    Cevapla
  • Veli 5 ay önce Şikayet Et
    3 lü Defans ı gerekli maçlar ve fb maçlarında denersin, gs ts bjk maçlarında 7 li defansa devam volkan efendi.
    Cevapla
  • Egeli 5 ay önce Şikayet Et
    Fenere karşı sattın sayın Demirel.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Fener'e Karşı Yorgun Muydunuzda 4Yediniz Volkan Bey Niye Aynı Taktikle Çıkmadın Galatasaray a Karşı??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle