Atılay Canel: 3 puanı 3 gol ile aldık

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, maçın genelinde oyunun kontrolünün kendilerinde olduğunu söyleyerek, “3 puanı 3 gol ile aldık” dedi.

Atılay Canel: 3 puanı 3 gol ile aldık
Atılay Canel: 3 puanı 3 gol ile aldık
GİRİŞ 11.11.2023 18:54 GÜNCELLEME 11.11.2023 18:54

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaştığı Sivasspor’u 3-0 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, “Oyunun ilk yarısında yaptığımız bir hata sonrası kalemizde bir pozisyon yaşadık. Daha sonrasında oyunun üstünlüğü tüm maç boyunca bizdeydi. Güzel bir oyun oynadık. İyi geçişler yaparak sahada istediklerimizi yaptık ve 3 puanı 3 gol ile aldık” diye konuştu.

Serdar Dursun’un performansının sorulması üzerine konuşan Atılay Canel, “Ekibimizde iyi oyuncularımız var. Serdar da bugün kendisine verilen şansı iyi değerlendirdi. Oyuna girdi ve aldığı süre boyunca iyi iş çıkardı hatta bir de gol attı. Performans olarak yeterli gördüğümüz her oyuncumuzu sahada değerlendirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.