Servet Çetin: Topu kaleye ben sokamam

Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, skor üretmekte zorlandıklarını vurgulayarak, “Topu kaleye de ben sokamam” dedi.

Servet Çetin: Topu kaleye ben sokamam
Servet Çetin: Topu kaleye ben sokamam
GİRİŞ 11.11.2023 18:53 GÜNCELLEME 11.11.2023 18:53
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Sivasspor, deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük’e 3-0 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendiren Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, "İyi oynuyoruz, elimizden geleni yapıyoruz ama skor üretemiyoruz. Rakibin ilk yarıda sadece bir şutu var ama içeriye mağlup olarak girdik. İkinci yarı rakibimiz rüzgarı da arkasına aldı ve 2. ve 3. golü de yedik. İyi oynarken pozisyonlara giriyoruz ama gol atamıyoruz. Atamayana atıyorlar. Çok fazla hakem konuşmak istemiyorum. Fakat ilk yarıda Caner’e yapılan pozisyonu hakem doğru değerlendiremedi bence” diye konuştu.

Maçın ardından taraftarların gösterdiği tepkinin sorulması üzerine Çetin, “Tepki her zaman olan bir şey. İyi oyun oynamayınca taraftar da haliyle tepki gösteriyor. Biz oyun oynamaya çalışıyoruz. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremiyoruz. Gereken çalışmaları yapıyoruz ama topu kaleye de ben sokamam” şeklinde konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 13
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    hasan at gözlüğü ile seyretme taraftar saç baş yolmak içinmi gelecek ekonomik durum mütevazı oyun deplasmanda üç galibiyet ikinci lige yol gider ben değil senin gibiler ağlar dolu tribünleri ikinci ligde hayal eder
    Cevapla
  • trafik 5 ay önce Şikayet Et
    yav servet istifa etse yerine kim gelecek.. morinho gelse bu kadroyla bisey yapamaz. once kaliteli tranfer lazim
    Cevapla
  • gediğine koyar 5 ay önce Şikayet Et
    yüzsüz
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Boş yapma servet hoca istifa et
    Cevapla
  • Eren 5 ay önce Şikayet Et
    Yıllardır adam gibi bir kalecimiz yok takımın bir beyni yok kanatlar hiç yok biraz paraya kıyın yoksa bu takım düşer bir daha da zor gelir yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle