İsrailli futbolcular Gaziantep FK maçına çıkacak mı? Nuri Şahin noktayı koydu

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, İsrailli sporcuların Gaziantep FK maçına çıkmaması iddiaları için “Antalya'yı çok seviyorlar ama sonuçta onların da bir ülkesi var. Onların da bir inancı var. Herkes bu konuda özgür” dedi.

GİRİŞ 10.11.2023 23:23 GÜNCELLEME 11.11.2023 09:17
Bu Habere 204 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Antalyaspor, deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 4-0 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Şahin, zor bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını belirterek, “Bizim için müthiş geçen bir akşam. Maça müthiş başladık sonunu da çok iyi getirdik. Sakatlıklara rağmen, Kosova - İsrail milli takım maçı olayına rağmen müthiş bir performans sergiledi takımım. Antalyaspor bugün Ege ile belki altyapıdan müthiş bir oyuncu daha kazandı. Milli aradan sonra da sakat oyuncularımız da dönerse yolumuza devam etmek istiyoruz. Ankaragücü de çok zor bir rakip, çok iyi bir rakip. Müthiş bir hocası olan bir takım. 90 dakika içinde onları bugün domine ettiğimizi düşünüyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

"Bu sene belki de en iyi futbolumuzu sergiledik"

Beşiktaş müsabakasından kısa bir süre sonra MKE Ankaragücü hazırlıklarına başladıklarını aktaran Şahin, “Her takımın olduğu gibi bizim de zayıf noktalarımız var. Bizim de hocalar olarak görevimiz Ankaragücü’nün olan zaaflarını oyuncularımıza göstermek. İstediğimiz alanlara oynadık. Bu sene belki de en iyi futbolumuzu sergiledik. Çok rahat değil ama haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum” dedi.

Naldo'nun yaşadığı evlat acısı nedeni ile yeşil sahalardan ayrı kaldığını belirten Şahin, Antalyaspor’da oynayan İsrailli sporcuların milli maçlar nedeni ile İsrail Federasyonu ile görüşmeler gerçekleştirdiklerini dile getirerek şu ifadelere yer verdi:

“Ben hocayım aynı zamanda ama bu grubun da liderliğini yapmam lazım. Benim oyuncularım sadece oyuncu değil insan. Benim oyuncularım ikisi de sağ olsun Antalyaspor'u çok seviyor. Antalya'yı çok seviyor ama sonuçta onların da bir ülkesi var. Onların da bir inancı var. Herkes bu konuda özgür. Hiçbir zaman oyuncularım 'Ben oynamak istemiyorum' demedi. Biz ortak karar aldık. Hem İsrail Federasyonu hem Türkiye Futbol Federasyonu'nun hem de oyuncularımızla konuşarak. Geçmişe çok bakmaya gerek yok. Bugün neler yaptıkları önemli. Geldikleri günden beri inanılmaz özleriyle çalışıyorlar. Kalitemizi inanılmaz arttırdı.”

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 204
  • 06ankara 5 ay önce Şikayet Et
    Takımın Türk futbolcuları kulübün sahibi mili kararlarda söz sahibi olmalı terörist İsraile karşı alınabilecek karar gecikmeden alınmalı , işin aslı savaşı ABD yaptırıyor ve yapıyor Antalya klubunun tutmu çok önemlidir...
    Cevapla
  • Mucahit 5 ay önce Şikayet Et
    Mücahitleri 30 sene 40 sene en ağır en adi işkencelerle organlarını bile çalıp cehennem hayatı yaşatıp öldürüyor ! Hastane okul ! Ekmek fırını ! Mülteci kamplarını bile bombalayıp ! Binlerce masum garibanı katlediyor dünyadaki terörizmin kralını yapan terörist Yahudilerin inancı varmış ! Özgürmüş ! Ulan siz böyle koyun olduğunuz için ümmet bu halde senin gibi mal eziklerin yüzünden !
    Cevapla
  • Hur genc 5 ay önce Şikayet Et
    Muhammed ismin ne guzel bu isme korku yakismaz iskamda Kısasa kısas haktır korkma korktukca sıra sana gelecek
    Cevapla
  • Hur genc 5 ay önce Şikayet Et
    Ikı gozumsun iyi yazmissin
    Cevapla
  • Muhammed Dalbayrak 5 ay önce Şikayet Et
    Biz Müslümanlarda israil gibi aynı zulümleri yapalım istiyorsun. Peki git yap 2 İsrailli burda öldür. israilde misilleme yapsın 100 misli Müslüman öldürerek.
    Cevapla
  • Ferhat yücel 5 ay önce Şikayet Et
    Nuri Şahin saçmalamış neyin özgürlüğünden bahsediyon adamlar!!!zaten özgür kimse bişey demiyor özgürlüklerini ve hayatlarını kaybedenler için neden bişey demiyor sen bence türklüğünü değil insanlığını kaybetmişsin
    Cevapla
  • hızıroğlu 5 ay önce Şikayet Et
    Ne olursa olsun biletleri kesilmeli.
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    sözleşmelerin de savaş çıkınca oynamaz diye bir madde mi varmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle