Süleyman Hurma'dan MHK'ya istifa çağrısı!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Vavacars Fatih Karagümrük'ün başkanı Süleyman Hurma, Merkez Hakem Kurulu'nu istifaya davet etti.

Süleyman Hurma'dan MHK'ya istifa çağrısı!
Süleyman Hurma'dan MHK'ya istifa çağrısı!
GİRİŞ 06.11.2023 00:17 GÜNCELLEME 06.11.2023 00:17
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Vavacars Fatih Karagümrük'ün başkanı Süleyman Hurma, A Spor'a açıklamalarda bulundu. Süleyman Hurma, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu'nu istifaya davet etti.

İşte o sözler:

"Benim elimde de çok fazla bilgi var. Bir avuç hakem Türk futboluyla kafa buluyor. Türkiye'de futbol ve bazı kulüpler provoke edilmekte. Son 1 ay içinde konuşulanlar dahi MHK'nin hemen istifasını gerektirir. Serdar Tatlı bir mektup bırakıyor ama gereği yapılmıyor. Ferhat Gündoğdu 'Bir dakika bile dayanılabilecek bir durum söz konusu değildi' Düşünün bir MHK Başkanı böyle bir cümle kuruyor ve bu kimsenin umurunda değil. Kimse sen bunu neden söyledin demedi! Bir akademi masalı çıkardılar bazı insanları tekrar sistemin içinde tutmak, paralel bir MHK kurmak için. Bugün dehşet verici bir maç oynadım. Bu sezon 4. oldu bu!

Futbol milyonlarca insanın ilgi duyduğu bir spor. İnsanları bu şekilde sıkıntıya sokmaya kimsenin hakkı yok. Lütfen Sayın İbanoğlu hemen istifa edin. Eğer etmezseniz zaten bu işin altında kalacaksınız ve mecburen edeceksiniz. Bu futbolda kendini duayen kabul ettiren ve her dönem bir görev alan adamların tamamının futboldan çekilmesi lazım.

MHK Başkanı Sayın Ahmet İbanoğlu, ekibinizle birlikte lütfen hemen istifa edin. Yoksa zaten mecburen istifa edeceksiniz. Sabaha kalmadan istifa edin.

Gerekiyorsa 2-3 hafta oynamayız maçları. Oturalım bu işi düzeltelim. Yeter ki Türk futbolu düzelsin."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 36
  • Erkan 5 ay önce Şikayet Et
    Ya başkan fener ve bjknin sözcülüğünü yapma bu ülkede onlar yönetmiyor tffyi Trabzon maçını seyret anlarsın bjkli yöneticiler kendilerine aynı maçta verilen penaltıları kararları görmez ama hep tff der her maç ama millet görüyor.
    Cevapla
  • naif 5 ay önce Şikayet Et
    fetö futbolda aktif mi?
    Cevapla
  • Fener 5 ay önce Şikayet Et
    Çözüm yabancı hakem başka yolu yok.
    Cevapla
  • umut bey 5 ay önce Şikayet Et
    TFF etsin en başta, başına İŞADAMI değil Futbol Adamı koyun. Örneğin Saffet Sancaklı
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Hakemler şampiyonu şimdiden belirlemiş gibiler GS şampiyon FB ikinci
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle