Nuri Şahin: Türkiye ligi çok zor bir lig

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Beşiktaş galibiyetinin ardından, “Türkiye ligi çok zor bir lig, üst üste maç kazanmak çok önemlidir” dedi.

Nuri Şahin: Türkiye ligi çok zor bir lig
Nuri Şahin: Türkiye ligi çok zor bir lig
GİRİŞ 05.11.2023 22:35 GÜNCELLEME 05.11.2023 22:35
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, 3-2 kazanılan Beşiktaş maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Şahin, “Maçı değerlendirecek olursak ilk yarı ve ikinci yarı oldu. İlk yarı istediklerimizi yapamadık, bugün takımda ilk yarı istenilen olmadı. Beşiktaş’ın farklı bir oyunu vardı. İlk yarıdan sonra daha cesaretli oynamamız gerektiğini söyledik. Hızlı goller attık, Beşiktaş gibi büyük bir takıma karşı defans yaptık. Ayaklarımız yere basarak devam edeceğiz. Ben Antalyaspor’u ligde 7 ile 5. sırayı zorlayacak bir takım olarak görüyorum. Biz elimizden geldiği kadar en yüksek sırada bitirmek istiyoruz. 2 maç kazandık, bundan önce de neler konuşulduğunu biliyoruz. Çok büyük bir takımı yendik, sakin bir şekilde işimize devam edeceğiz. Maç kazanmadığımızda işimize baktığımız gibi kazandığımız zaman da işimize bakacağız. İlk yarı analiz edilmelidir, oyun hoşuma gitmedi. Bazı maçlar çok iyi oynuyoruz, ikinci yarı doğru oyunu oynadık. Yavaş yavaş istediğimiz yere geliyoruz, oyuncularım da bunun farkındalar. Milli takıma gitmesi muhtemel 3 oyuncumuz var, hem Antalyaspor hem de oyuncularımız için en doğru kararı vereceğiz. Oyuncularımın da kararı benim için önemlidir” diye konuştu.

“3 tane gol atarak güzel bir maç kazandık”

İlk yarıda baskıya çıkamadıklarını ifade eden Şahin, “Ben sadece ilk yarıda takımıma cesaretli olmalarını söyledim. Bunu ikinci yarıda yaptılar. 3 tane gol atarak güzel bir maç kazandık. Türkiye ligi çok zor bir lig, üst üste maç kazanmak çok önemlidir. Maçlara daha özgüvenli giriyorsun, bunlar göz ardı edilemez. Bizim takımımız zor günler geçirdi, onlarla ne kadar gurur duysam azdır. Acılar yaşadık, her antrenmandan sonra oyuncularım hastaneye Naldo’nun yanına gitti. Biz takımımıza sahip çıktık, iyi gidiyoruz. Kötü günler umarım arkamızda kalır, oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum. Ankaragücü zor bir rakip, yarın sabahtan itibaren bunu düşüneceğiz. Burak abi benim kariyerimde çok değerli bir insan, kendisinin çok başarılı olmasını istiyoruz. Türk futboluna çok katkı sağlar, hepimiz en doğru şekilde işimizi yapacağız” açıklamasında bulundu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    israitli oyunculara ne yaptınız kovun siyonistleri bak avrupadaki şeref yoksunları filistine destek veren oyuncakların sözleşmesini fes ediyor.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    evet çok zor gs için her şeyi yapar bir gs maçına bakın bir de fb ve bjk maçlarına bakın
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Merak etme nuri israil senin arkanda o yahudi futbolculara ödediğiniz her kuruş filistinli çocuklara kurşun olarak dönüyor yazıklar olsun
    Cevapla
  • Türk Antalyalı 5 ay önce Şikayet Et
    Nuri Şahin hakkında bazı haddini bilmezler yorum yapıyorlar. Süper Ligin mevcud teknik direktörleri arasında üç yönetim değişmesine ve sınırlı imkanlara rağmen istikrarlı bir şekilde devam eden tek sorumlu. Kalitesi, duruşu, konuşması... hasılı her haliyle takdire şayan. Saygıyı ve sevgiyi hakediyor. Antalya Nuri Şahin hocasını çok seviyor.
    Cevapla