Emre Belözoğlu: Bunu başaracağımızı düşünüyoruz

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, 3-3 berabere kaldıkları Başakşehir maçının ardından, "Oyuncularım elinden geleni yapmaya çalışıyor. Oyunu renklendirmek adına çalışmamız gereken yerler var. Bunu başaracağımızı düşünüyoruz" dedi.

Emre Belözoğlu: Bunu başaracağımızı düşünüyoruz
Emre Belözoğlu: Bunu başaracağımızı düşünüyoruz
GİRİŞ 05.11.2023 19:07 GÜNCELLEME 05.11.2023 19:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda karşılaştığı Başakşehir ile 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, oyunun galibi olduklarını söyleyerek, "İyi işler yapmış Samsunspor’u yenerek buraya geldik. Burada da iyi oyuncu grubuna sahip iyi bir takım Başakşehir. Oyunun galibi olduğumuzu düşünüyorum. 3 gol pozisyonu var. Bugünün eksisi çok basit goller yedik. Bu düzeltmemiz gereken yerler. Oyuncularım elinden geleni yapmaya çalışıyor. Oyunu renklendirmek adına çalışmamız gereken yerler var. Bunu başaracağımızı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

"Ankaragücü’nü çok daha iyi yerlere getireceğiz"

Emre Belözoğlu, Ankaragücü’nü çok iyi yerlere getireceklerini söyleyerek, "Savunma ve hücum adına çalışıyoruz. Bazen oyunun anlarını doğru oynayınca karşılık alıyorsunuz. Geldiler gol yedik, geldiler gol yedik gibi bir şey oldu. Düzeltilemeyecek bir şey değil. Oyunda kopmalar olduğunu düşünmüyorum. Poz anlamda bireysel kalibresi olan takım vardı. Elimden geldiğince motivasyon anlamında destek oldukça onlar da elinden geleni yapıyorlar. Daha iyi olacağız. Ankaragücü’nü çok daha iyi yerlere getireceğiz" diye konuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • rıfkı efendi 5 ay önce Şikayet Et
    türk futbolu bunlar yüzünden başarılı olamıyor .. adamı başaktan kovdular .. gitti ankaragücü aldı .. mantığa bak mantığa...
    Cevapla