Inter, Süper Lig'in eski golcüsünü istiyor! Resmen doğruladı

Süper Lig'de Başakşehir forması ile hafızalara kazınan ve şu anda serbest oyuncu statüsünde bulunan Stefano Okaka'dan Inter açıklaması geldi. Golcü futbolcu, Inter'in kendisine olan ilgisini doğruladı.

Inter, Süper Lig'in eski golcüsünü istiyor! Resmen doğruladı
Inter, Süper Lig'in eski golcüsünü istiyor! Resmen doğruladı
GİRİŞ 03.11.2023 17:19 GÜNCELLEME 03.11.2023 17:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A ekiplerinden Inter, Arnautoviç'in dizindeki sakatlık nedeniyle hücum hattına takviye yapmak için kolları sıvarken son olarak ülkemizde Başakşehir forması giyen Stefano Okaka'dan flaş bir açıklama geldi.

Tuttomercatoweb'e konuşan İtalyan golcü, Inter'in kendisine bir ilgisinin olduğunu doğruladı ve "Kardeşim geldi ve bana olağanüstü bir şey var. Onlara beni düşündükleri için bile teşekkür ediyorum.'' sözlerini kullandı. 

"İstanbul halkı beni sevdi"

İtalya'dan, Suudi Arabistan'dan, Türkiye'den, Yunanistan'dan ve İspanya'dan birçok somut teklifler aldığını söyleyen Okaka, Türkiye günlerine dair şöyle konuştu:

''İlk Başakşehir'e gittiğimde Başkan Göksel Gümüşdağ ile oturduk ve benden onlara yardım etmemi istedi. Birlikte ne yapacağımızı planladık. 2 yıl sonra Konferans Ligi'nde son 16 turuna çıktık. İstanbul halkı beni sevdi, ben de onları seviyorum ama görevim bitti.''

34 yaşındaki Okaka, kariyerinde Roma, Sampdoria, Anderlecht, Watford, Udinese ve Başakşehir gibi takımlarda forma giydi.

Süper Lig'de 52 maçta 13 gol attı

Süper Lig’de Başakşehir formayla 52 müsabakaya çıkan 34 yaşındaki İtalyan golcü; 13 gol ve 4 asistle 17 gole direkt katkı sağladı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    demekki golcü değil hikaye
    Cevapla