Markus Gisdol: Ligde kalacağımıza inancım tam

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Ankaragücü mağlubiyetinin ardından, “Kesinlikle ligde kalacağımıza inancım tam, biraz zamana ihtiyacımız var” dedi.

Markus Gisdol: Ligde kalacağımıza inancım tam
Markus Gisdol: Ligde kalacağımıza inancım tam
GİRİŞ 29.10.2023 23:26 GÜNCELLEME 29.10.2023 23:26

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında konuk olduğu MKE Ankaragücü’ne 2-0 mağlup oldu. Maç sonu gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, geçen haftaya göre farklı bir performans gösterdiklerini belirterek, “Rakibimizin hareketliliği gayet iyiydi. Bizim saha problemlerimiz vardı. Kararlı şekilde bu problemlerin zerine gitmemiz gerekir. Geliştirmemiz gereken daha birçok yönümüz var. Tabii ki bu yolculuk uzun olacak. Adım adım ilerleyip her hafta daha iyisini yapmaya çalışacağız. Kesinlikle ligde kalacağımıza inancım tam ama biraz zamana ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.