Hakan Keleş: İstediğimiz yere geleceğiz

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Adana Demirspor mağlubiyetinin ardından, “1 galibiyet aldıktan sonra, moraller de yükselince istediğimiz yerlere gelebileceğimizi düşünüyorum” dedi.

Hakan Keleş: İstediğimiz yere geleceğiz
Hakan Keleş: İstediğimiz yere geleceğiz
GİRİŞ 28.10.2023 22:05 GÜNCELLEME 28.10.2023 22:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor’a 2-0 mağlup oldu.

Maç sonu basın toplantısında konuşan Konyaspor’un Teknik Direktörü Hakan Keleş, “24 saat önce imza attım ve takımın başına geldim. Takımın başında olarak onlara faydalı olmaya çalıştım. İlk yarı istediğimiz takım savunmasını oturttuk ve rakibe pozisyon vermedik. Bizim de geçiş oyunlarıyla yakaladığımız pozisyonlar vardı. 1-0 geriye düştük ancak biz 1-0 galip gelseydik daha farklı olabilirdi. 1-0’dan sonra biraz kırılganlık ve oyunu çevirememe kendisini gösterdi. Güçlü bir camiayız. Önümüzde kupa maçı var. 1 galibiyet aldıktan sonra morallerde yükselince istediğimiz yerlere gelebileceğimizi düşünüyorum. Daha çok yeniyim. Antrenman yapamadık ama antrenmanlarla eksiklerimizi düzeltirim diye düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Gurbetçi Konyalı 5 ay önce Şikayet Et
    Konyaspor yönetimini kınıyorum ama Hakan hocanın Konyaspor için başarılı olmasını diliyorum.
    Cevapla