Volkan Demirel: Ders çıkartacağız

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, "Benim Hatayspor Teknik Direktörlüğü görevinde ilk defa kendi sahamızda mağlup olduk. Geçen hafta Fenerbahçe'ye karşı ligdeki ilk mağlubiyetimizi almıştık. Bunlardan ders çıkartacağız." dedi.

Volkan Demirel: Ders çıkartacağız
Volkan Demirel: Ders çıkartacağız
GİRİŞ 27.10.2023 23:31 GÜNCELLEME 27.10.2023 23:31
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Hatayspor, Mersin Stadyumu'nda karşılaştığı Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu.

Maçın ardından Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.

Volkan Demirel maçı ilk yarı ve ikinci yarı olarak ayırmak gerektiğini kaydederek, "Takımımızın ikinci yarıdaki oyun şekli her maçta aşağı yukarı aynı oluyor. Bugün de Kayserispor'un ilerideki ön oyuncuların defansın arkasına koşularla pozisyon buldular. Bir pozisyonda gol yedik. Onun akabinde 2-3 pozisyona daha girdiler. Biz ise yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. İlk yarı oyun olarak düşük kalan ve oyuna giremeyen bir Hatayspor vardı. İkinci yarıda oyunu tamamen elimize almamız gerekiyordu ama ikinci yarının başında kullandıkları tek kornerden gol yedik. Sonrasında yaptığımız oyuncu değişiklikleriyle, saha içindeki sistemsel değişikliklerle oyuna denge getirmeye çalıştık. Toplama oynama, şut, pozisyon bulmada üstün olsak da skor anlamında maçı dengeleyemedik. Kayserispor'u da şu anlamda tebrik etmek lazım. Doğru oyunla, doğru mücadeleyle bugün 3 puanı almasını bildiler. Ben ise Hatayspor Teknik Direktörlüğü görevinde ilk defa kendi sahamızda mağlup olduk. Geçen hafta Fenerbahçe'ye karşı ligdeki ilk mağlubiyetimizi almıştık. Bunlardan ders çıkartacağız. Önümüzdeki bir kupa maçımız var" diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 18
  • dayı 5 ay önce Şikayet Et
    Trabzonspor maçından sonra kendini profesör ilan etmişti. Şimdi asistana döndü
    Cevapla
  • Carsambali 5 ay önce Şikayet Et
    Trabzonspor macinda kendilerini parcaladilar..Duygusallikta bir yere kadar..Gelen gecen bundan sonra basar gecer..Volkan kendini Klopp falan sanmaya baslamisti..TS macini unutmadik...
    Cevapla
  • Volkan efendi 5 ay önce Şikayet Et
    Düşünce ders çıkarırsın
    Cevapla
  • Efsane x 5 ay önce Şikayet Et
    İstifa bekliyoruz çakma hoca …fb sattın bizi
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Fener'e yattığı belli olmasın diye bu haftada yenildi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle