Konyaspor'dan Aykut Kocaman açıklaması!

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, takımın başına Aykut Kocaman'ın getirileceği iddiaları hakkında açıklamada bulundu.

Konyaspor'dan Aykut Kocaman açıklaması!
Konyaspor'dan Aykut Kocaman açıklaması!
GİRİŞ 26.10.2023 17:09 GÜNCELLEME 26.10.2023 17:09
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Yönetim kurulu üyeleri eşliğinde Kayacık Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, gündeme dair açıklamalar yaptı.

Teknik direktör arayışlarının devam ettiğini ve bazı isimlerle görüştüklerini vurgulayan Özgökçen, takımın başına getirilmesi konuşulan teknik direktör Aykut Kocaman ile ilgili çarpıcı konuştu. 

Özgökçen, ''Bize, Konyaspor kulübüyle çalışmak isteyen isim bazında birçok isim geliyor. İsimleri değerlendiriyoruz. Bu isimlerden bir tanesi çok doğaldır ki, Aykut Kocaman. Konyaspor'da belirli bir başarıyı yakalamış bir hocamız, ama uzun süreden bu yana takım çalıştırmıyor. Bizim oyuncu profilimiz, oyun sistemimiz, bunların masaya yatırılması neticesinde; yönetim kurulu olarak çok da fazla Aykut hocayla çalışmanın uygun olmadığı kanaati oluştu. Biz Aykut hocayla görüştük de kabul etmedi, ya da o gelecekti öyle bir şey yok. Bizim kendi iç bünyemizde, ama biz o noktada çok fazla düşünmedik Aykut Hoca'yı. Diğer isimlerle alakalı da bu tür masaya yatırdıktan sonra zaten harekete geçiyoruz. Direkt Ali hoca ismi çıktı, hemen görüşelim, öyle bir şey yok. Bize uygun olur mu, olmaz mı ona bakıyoruz. Neticesinde bir karar verilecektir'' şeklinde konuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 19
  • Mert 6 ay önce Şikayet Et
    Aykut hocada çok üzülmüş tercih etmediniz diye
    Cevapla
  • Eytsiz 6 ay önce Şikayet Et
    Sergen paslı demediler besiktas sampiyon oldu. Kafaniz yerinde mi
    Cevapla
  • Serkan 6 ay önce Şikayet Et
    Vip arabalarla gezmesi değil adam gibi yap bu işi istifa et Avukat
    Cevapla
  • Mehmet 42 6 ay önce Şikayet Et
    Bi defol git başkan, beceremediğin avukatlık mesleğine geri dön. Kendi işini bile beceremezken sen nasıl Konyaspora başkan oldun? Batırdın takımı batırdın.
    Cevapla
  • Koc 6 ay önce Şikayet Et
    Bu baskan hala takimin basindami ya ne kadar yuzsuz bi seymis bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle