Atılay Canel: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, oyuncularının performansından memnun olduğunu söyleyerek, “Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık” dedi.

Atılay Canel: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
Atılay Canel: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
GİRİŞ 23.10.2023 22:58 GÜNCELLEME 23.10.2023 22:58

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaştığı Adana Demirspor’u 2-0 mağlup etti.

Maçın ardından yapılan basın toplantısında konuşan Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, “Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Maça iyi başladık. Oyunu sahada iyi yönettik. İlk yarıyı berabere bitirmemize rağmen ikinci yarıda bulduğumuz goller ile 3 puanı kazanan taraf olduk. Üzerimizde bir baskı vardı. Bu galibiyet ile bu baskıyı da kırdığımızı düşünüyorum. Güzel bir havada, güzel bir zeminde iyi bir galibiyet elde ettik” diye konuştu.

Beşiktaş’tan kiralık olarak kadroya katılan kaleci Emre Bilgin’in performansından memnun olduklarını dile getiren Atılay Canel, “Emre Bilgin'in performansından memnunuz. Umuyorum ki Türk futbolu iyi bir kaleci kazanacak. Karagümrük formasını giyen her oyuncu bizim için değerli. Bugün sahaya çıkan ve üstün performans gösteren her oyuncumuzu tebrik ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.