Volkan Demirel: Art niyet ararım!

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, "Ben iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. 3'lü, 4'lü, 5'li bu benim seçimim. Farklı yorumlayanlarda art niyet ararım. Bu takımı buraya bizler getirdik. Daha iyi yerlere geleceğiz." dedi.

Volkan Demirel: Art niyet ararım!
Volkan Demirel: Art niyet ararım!
GİRİŞ 22.10.2023 21:55 GÜNCELLEME 22.10.2023 22:05
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Hatayspor deplasmanda Fenerbahçe'ye 4-2 mağlup oldu. 

Karşılaşmanın ardından Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, açıklamalarda bulundu. 

Volkan Demirel'in açıklamaları şu şekilde: 

"En büyük hata benim"

"Kendimi içeride eleştirdim. Ancak, biz hocalar olarak bir planlama yapıyorsunuz. 10-15 gündür bu maçı planlıyoruz. Fenerbahçe'nin içerideki maçlarda 1. alan baskısıyla topu kazanınca stoper bek arasına koşular atıp gol buluyorlar. Biz de buna karşı 5'li savunma yaptık. Seviye farkı çok fazla. Bu benim tercih hakkım. Bunu da tercih ettim. Benim fikrim tamamen. Sahaya uymadı. Bazen planlar tutmaz kötü hoca olursunuz, tutar iyi olursunuz. Sonra normal sisteme döndük. İlk yarıda da değişiklikler yapabilirdim ama oyuncularımı almak istemedim. İlk yarı bitince 3 hamle yaparak oyunu dengelemeye çalıştık. Dadashov'un ikinci yarı başında pozisyonu var, olsa belki farklı olabilir, belki de olmazdı. Yine de ikinci yarı oyundan memnunum. 8 haftadır iyi giden bir sistem vardı, niye değiştirdin denebilir ama tamamen benim hatam. Futbolcular da insan, robot değil, hata yapabilirler. En büyük hata benim. Futbolcularıma da söyledim, haftaya tekrar maçımız var, bugünü unutun. Bıraktığımız yerden devam edeceğiz. Bugün bir sistem hatası oldu."

"Artniyet ararım"

"Ben iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. 3'lü, 4'lü, 5'li bu benim seçimim. Farklı yorumlayanlarda art niyet ararım. Bu takımı buraya bizler getirdik. Daha iyi yerlere geleceğiz. Bu takımın şu an oynayanını, kalanını kalmayanını ben karar veriyorum. Bugün de ben karar verdim. Bugüne kadar iyi giden bir Volkan'dı ama yine Volkan'da suç. Sistemle ilgili tercih yanlışı oldu. Belki yine yenilirdik ama ilk yarıda 3 gol yemezdik."

"Şampiyon kim olur bilemem"

"Hem Fenerbahçe hem Galatasaray ligin üstünde takımlar. Lig sonuna kadar mücadele edecekler. Hak eden kazansın. Makas çok açık. Galatasaray deplasmanına gidince de bunu çok iyi anlıyorsunuz. Şampiyon kim olur bilemem. Ben Hatay için elimden gelenin en iyisiyle mücadele etmeye devam edeceğim."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 60
  • Boğaçhan 6 ay önce Şikayet Et
    Hakem fb nin penaltısını yine vermedi ama hakemleride yendik
    Cevapla
  • Ziyaretci 6 ay önce Şikayet Et
    Art niyet aramana gerek yok sen zaten art niyetli bir kişiliksin, 8 haftadır iyi giden bir olayı fenere karşı değiştirmek art niyetin alasıdır,8 hafta oynattığın taktiği uygulasan ve yenilsen normal karşılardım ama sen fener benim takımıma nasıl daha kolay gol atar taktiği ile oynadın ve bana göre şike yaptın hatayın sana ödediği para sana haram olsun..
    Cevapla
  • Öylece yazan adam 6 ay önce Şikayet Et
    İyide 8 haftadır hatta 16 maçtır aynı şekilde kazanan Fenerbahçe Hatay'ı yenince mi başında Volkan var diye sorun oluyor Fenerbahçe ye Galatasaraya önlem almadan oynayan takım mı var şu an ligde sonra ikinci yarı çabaladılar ama Fenerbahçe gol ayak zenginliği fark ediliyor Avrupa maçlarında bile önlem almaya çalışıyorlar artık
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    keşke bu hafta Galatasaray ile oynasalardı göreydim cik cikleri dua etsinler son hafta oynuyorlar
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    volkan efendi pek hata yapacağını sanmıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle