Süper Lig ekibinden örnek davranış: ''Gelirler Gazze'ye gidecek''

Konyaspor, cumartesi günü oynanacak olan Pendikspor karşılaşmasının bütün gelirlerini Gazze’de inşa edilecek olan hastanenin yapımına bağışlayacağını duyurdu.

Süper Lig ekibinden örnek davranış: ''Gelirler Gazze'ye gidecek''
Süper Lig ekibinden örnek davranış: ''Gelirler Gazze'ye gidecek''
GİRİŞ 18.10.2023 19:47 GÜNCELLEME 18.10.2023 19:47
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Pendikspor maçından elde edecekleri tüm gelirlerin Gazze'de yapılacak hastane için bağışlanacağını açıkladı.
 

Yeşil-beyazlı ekipten yapılan açıklamada, "Gazze'de yaşanan elim hadiseleri kamuoyu gibi bizler de endişeyle takip etmekteyiz. Kadınların, çocukların ve masum insanların tedavi gördüğü iki hastanenin bombalanması sonucu yüzlerce sivilin hayatını kaybetmesinden dolayı derin üzüntü içindeyiz. Bölgede huzurun ve barışın bir an önce hakim olmasını temenni ediyor, işlenen bu savaş suçunu şiddetle kınıyoruz. Dil, din, irk gözetmeksizin tüm dünya toplumlarını, Gazze'deki sivil halk adına harekete geçmeye davet ediyoruz.

Konyaspor Kulübü olarak, Gazze'deki çocukların çığlıklarını duyurmak adına Cumartesi günü oynayacağımız lig karşılaşmasında tepkimizi ortaya koyacağız. Futbol A Takımımız, uluslararası hukuk ve insan haklarının yok sayıldığı saldırılara dikkat çekmek adına maçın ısınma bölümüne Free Palestine tişörtü giyecek ve karşılaşmaya siyah forma ile çıkacaktır. Kulübümüz ayrıca müsabakanın tüm maddi gelirini de Gazze'de inşa edilecek hastane yapımına bağışlayacaktır. Büyük Konyaspor Taraftarı ise Filistin ve Gazze halkının yanında olduğunu gösteren koreografi çalışması gerçekleştirecektir.

En temel insani değerlerden yoksun bu saldırılarda hayatını kaybedenlere tekrar Allah'tan rahmet diler, tarihte benzeri olmayan bu vahşette yaralananlara ise acil şifalar dileriz.'' ifadelerine yer verildi. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 67
  • Konyali Kocabey 6 ay önce Şikayet Et
    Tebrikler Anadolu Kartalı Mevlana Şehri Konyasporumuza
    Cevapla
  • Mehmet ünal. 6 ay önce Şikayet Et
    Mevlana şehrine,de bu yakışır.allah hayrinizi kabul etsin.
    Cevapla
  • ümmet 6 ay önce Şikayet Et
    Maşaallah, Tebarekeallah. Sıcacık güzel bir Haber.
    Cevapla
  • DADAŞ 6 ay önce Şikayet Et
    ALLAH razı olsun güzel konyamın güzel evlatları sizede bu yakışırdı darısı tüm takımların başına bekliyoruz
    Cevapla
  • Konyali 6 ay önce Şikayet Et
    Eyvallah KONYAM
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle