Balotelli'yi eleştirmişti! Zlatan'a olay gönderme

Geçtiğimiz aylarda futbolu bırakan dünyaca ünlü efsane golcü Zlatan Ibrahimovic, Mario Balotelli'yi eleştirmişti. Adana Demirspor'un yıldızı, bu açıklamalara kayıtsız kalmadı ve Instagram'da Zlatan'a gönderme yaptı.

Balotelli'yi eleştirmişti! Zlatan'a olay gönderme
Balotelli'yi eleştirmişti! Zlatan'a olay gönderme
GİRİŞ 16.10.2023 13:54 GÜNCELLEME 16.10.2023 14:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kariyerinde Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona, PSG, Manchester United gibi üst düzey kulüplerde oynayan ve temmuz ayı başında futbolu bırakan İsveçli efsane Zlatan Ibrahimovic, Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli'yi eleştirmişti.

"Balotelli tüm yeteneklerini kaybetti"

Inter'de birlikte forma giydiği Mario Balotelli'nin birçok şans bulmasına rağmen yeteneğini kullanma konusunda başarısız olduğunu söyleyen Zlatan, "Yetenekleriyle kendi geleceğini oluşturma fırsatı vardı ama Balotelli bunu kaçırdı. Çok yazık! Balotelli yeteneklerine ihanet etti. Leao ise Balotelli gibi değil. Çünkü Leao'yu ortaya çıkaran benim" ifadelerini kullanmıştı.

Şampiyonlar Ligi kupasıyla cevap verdi

Balotelli, Ibrahimovic'in bu sözlerine Instagram hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi. Tecrübeli forvet, Inter ile 2009-10 sezonunda kazandığı Şampiyonlar Ligi kupasını paylaşıp İsveçli efsaneyi etiketledi ve kariyerinde hiç Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayamayan Zlatan'a göndermede bulundu.

Hatırlanacağı üzere Zlatan Ibrahimovic, kariyerinde toplam 32 kupa kazanmış ancak bunların arasına Şampiyonlar Ligi kupası ekleyememişti.



 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • ihtiyar 6 ay önce Şikayet Et
    ibrahimovic çok gereksiz konuşmuş, zaten hayatı gereksiz sözler ve işlerle dolu, topçuluğu olmasa adı anılmaz onunla caka satıyor, balotelli'de gençken parlayıp hızlı düşüş yaşayan futbolcu tipinin en iyi orneklerinden olmadı olamadı suçu yok kapasitesi bu, inter kupa alırkende kaç maç oynadığına bakın sanki kupada tuzu varmış gibi yazmış zırto :)))
    Cevapla